Mai meccsajánló

Ezen a szép csütörtöki napon is lesznek jócskán etf2l meccsek, többek között nubbiék is ma játszanak prem divben a nerdRage ellen, de ha ez nem lenne elég, ma játsszák a Volánbusz és az Exodus is a meccseiket. Mit is kell tudnunk ezekről?

A Volánbusz a STALIN ellen fog játszani, akik szintén csúnyán kikaptak Week 1 meccsükön, de megpróbálnak most bizonyítani a 'legjobb magyar mides csapat' ellen. Bár eddig jött a Volánbuszra voksolt papírforma, Georgiboy elmondása szerint a csapat openbe jelentkezett és az etf2l gárdája rakta őket midbe, akármilyen furcsa is ez a felosztás. Hozzáteszem, nekem már a kezdetek óta voltak ezzel a kijelentéssel fenntartásaim, hisz a csapat 80%-a első szezonos, de sebaj, adjunk igazat Georginak. 

A Volánbusz mellett szóba jöhet még az Exodus meccse is, akik szintén lehetnének a 'legjobb magyar mides csapat', de ők openbe jelentkeztek és nem tették át őket az etf2l adminok. Szóval ők nyerték az első heti meccsüket, most ezúttal a Team ok ellen fognak játszani. Ebben a meccsben az is egy érdekesség lesz, hogy a Team ok-nál is ott csücsül egy magyar játékos, suN nevében, szóval ő extra izgalommal készülhet a mai meccsre és bár lehet hogy suN jó scout, azért remélem senki sem gondolhatja komolyan azt, hogy jungamut le lehet dm-ezni. 

Valen tegnap azt kérdezte mumble-n, hogy melyik meccset lenne érdemes közvetíteni, hisz sajnos mindkét meccs egy időpontban lesz, amire az volt a válasz több embertől, hogy kezdje a Volánbusszal, hisz az a meccs úgy is hamar véget ér, így az Exodus második map-jére simán odaér. Most mondanám azt, hogy hajrá magyarok, de ezúttal egy magyar ellen is kell majd szurkolnunk, de amit megkövetel a haza, azt meg kell tenni, hajrá Volánbusz és Exodus!

A mai meccset (bár még nem tudni melyik lesz az) Valen twitch channeljén tudjátok majd követni, amit ezen a LINK-en érhettek el. 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése