Kései S36 eltévedt magyarokkal

Napok óta azon agyalok, hogy Zejim vagy Neon mikor fog rámírni, hogy hol a cikk? Nem várhattam már tovább, hisz az én tenyerem is viszketett elvégre 4 magyar csapattal indult el a szezon... rég volt már ilyen.

A további meglepődés pedig az, hogy ebből a 4 csapatból 1 új csapat van, a többi 3 pedig visszatérő, vagy régebbi játékosokból állt össze. Ez még talán annyira nem is meglepő, de pont az új csapat Midbe sorolása talán a legnagyobb meglepetés. Rajtuk kívül talán a másik három csapatnak lett volna leginkább esélye, hogy Midbe kerüljenek, de pont a Volánbusz lett az, aki végül Midben indult, ezzel a felállással:

Scoutok: sunny, Question
Soldierek: Botmon, zudas
Demoman: Georgiboy
Medic: freakthaworld (ebben nem vagyok biztos)

Szóval így első ránézésre totálisan egy újonc csapatnak tűnik. Georgi neve lehet ismerős többeknek, bár valószínűleg nem demoman kasztban. Első heti ellenfelük a lastminute.com lesz, akik első ránézésre szintén nem az a tipikus Mid szinttű csapat. Default Date szerint holnap, 11-én lesz 8 órakor a meccsük.

Midből csusszannyunk is lejjebb Lowba, ahol 2 magyar csapatunk is komoly fenyegetést nyújthat majd a playoffban. Az egyik a nagy visszatérők legnagyobbika, A MAGYAR TF2 LEGENDÁI. Ők azok a csapat, akik majdnem annyiszor tértek vissza az etf2l-re, mint ahányszor én a blogra. A régi csapat kibővült egy kis vérfrissítéssel:

Scoutok: Kacsaa, manhunter
Soldierek: Luigi, riccso
Demoman: Lotek
Medic: tuja

Igen, így első ránézésre furcsa is lehet, hogy tuja a medic, de valószínűleg a magyar közösségben a medicek száma erősen megcsappant és valószínűleg szüksége van a csapatnak egy olyan játékosra, aki tisztában van a mostani metával. Az ő ellenfelük a Monkey Punch lesz, akikkel ma 20:00-kor játszanak majd, a meccset nyomon tudjátok követni Valen twitch streamjén - LINK

A másik Lowban játszó csapat a blaze névre hallgat, ahol szétnézve nem egy ismertebb nevet lelhetünk fel. A csapat tagjai már elég tapasztaltak egy erős Low szintben, úgyhogy nem lenne meglepő, ha a srácokat a playoffban láthatnák.

Scoutok: Osero, daga
Soldierek: exort, barni
Demoman: Reoccurring
Medic: Vavo

És ha ez nem lenne elég akkor a kispadon még olyan játékosok állnak készen, mint redlix, mad vagy Zejim. Az első heti meccsük a Pot-au-feu! ellen lesz 11-én.

Végül, de nem utolsó sorban az Open teamünk az Exodus, ahol szintén van egy-két ismertebb név. Bár talán nem képviselnek olyan erőt ezek a nevek, mint a blaze-ben vagy a Redstars-ban, de azért remélhetőleg egy playoff csapatról beszélünk:

Scoutok: jungamu, Nobody
Soldierek: BlueBlaster, Üde
Demoman: MHC
Medic: Dorkix

Az Exodus a lengyel SQUARECUBE ellen fog játszani 11-én. És hát hiába a mondás, hogy 'lengyel magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát', mi annak fogunk drukkolni, hogy az Exodus ne a bort igya a meccs végén, hanem a győzelem italát.

Megjegyzések