etf2l magyarok - Week 2 összefoglaló

Már jócskán megy S36 és mivel eléggé elfelejtettem blog kötelezettségeimet, így meg kellett várnotok a Week 2-es meccseket is, hogy végre lehessen valamit olvasgatni. Szóval itt van hát a Week 2-es összefoglaló és a meccseket tekintve nincs nagy meglepetés, talán egyedül az Exodus remekelése lehetne egy kicsit meglepő, de hát nincs is jobb egy kellemes meglepetésnél.

Szóval 'legjobb mides csapatunk' a Volánbusz egyre inkább azt bizonyítja be, hogy ők valami egészen nagy tréfa, vagy baklövés áldozataiként vannak midben és egyre inkább hiszem azt, hogy ez az adminok műve lenne. Sajnos a Week 1 meccsük után a Week 2 meccsük is csúfos bukás volt. A meccsnél az is nagy bánatot okozott a Valen twitch nézőinek, hogy a meccs kezdetéig majdnem 20 percet kellett várni, míg maga a meccs talán egy cirkuszra hasonlított inkább. A Volánbusz játékosai már az első pár kör után érezték, hogy itt mindennek vége és dupla spy-tól a heavy-n át az engi-ig minden fellelhető volt a felállásukban. A háromtengelyes volánbuszból már jócskán kettétört 2 tengely és a 3. tengely is repedezni látszik, már csak az a kérdés mikor csúszik le a pályáról...

Lowban mindkét csapatunk győzelmet aratott és bár a Redstars-nál nem volt jelen Luigi és Lotek (ő csak az első map-en), de Neonnal és szabóval is nagyon szépen helytállt a csapat és mind a 6 pontot sikerült behappolni. Redstars mellett a blaze is sikeresen vette a Week 2-es meccsüket, ők a török sicko mode ellen játszottak és hát ezúttal is bebizonyították a magyarok, hogy nem olyan egyszerű elfoglalni európát, valamint hogy miért délben üt a harang. A Redstars 12 ponttal jelenleg 5. helyen áll, míg a blaze mögöttük 1 ponttal lemaradva a 6. helyen.

Végül az Exodus meccse is zöld eredményt mutatott, ők a Team ok ellen mentek. Sunshine-on egy laza 5-0-ba verték az ellenfeleiket az Exodusosok, amiből azt gondoltuk volna, hogy granaryn se lesz nagyobb probléma, azonban granary neccesen bár, de 1-0-ra meglett. Jungamu elmondása szerint rendesen ment az adok-kapok, egyszer ők vonultak az ellenfél utolsó pontjára, egyszer meg az ellenfél szorította vissza őket, de végül az az 1 pont elegendő lett nekik.


Megjegyzések