Magyar TF2 Közösség - Irány discord!

Valószínűleg messze a földön ismert, hogy a magyar TF2 community, bár nem több ezer tagból áll, de kicsit azért elég toxikus szokott lenni. Viszont mindig is úgy gondoltam, hogy mivel nem akkora a közösség, épp emiatt van meg az a szépsége, hogy összetartóbb, mint talán bármely más community, mégha ezeket a toxicus vérengzéseket is vesszük. És most van a discord adta lehetőség, hogy még összébb legyen gereblyézve a community. Szerencsére daga vette is a bátorságot, hogy csináljon egy szervert, ahol mindenki, de ténylegesen mindenki becsatlakozzon. De vajon miről is szól ez a discord szerver? Hisz te mondjuk nem játszol competitíven, csak tradelgetsz, de szoktál pubolni? Ne csüggedj, ezen a szerveren tényleg mindenki megtalálja a maga helyét. Fel is tettem pár kérdést dagának, hogy nagyjából képben legyünk miről is van szó:  

n1ven: Beszélj kicsit erről a csoportról, miért jött létre, mit kell tudni róla? 

daga: Remek kérdés n1ven! Igazából azért jött létre, mert véleményem szerint a community eléggé széthúzó volt, mindenkinek megvolt a klikje és csak azon belül voltak a játékok. Ennek a szervernek a célja a magyarok összehúzása, legyen ő bármilyen szinten a játékban, legyen bármilyen érdekeltsége, pl: tradelő játékosoktól comp playerekig. Pár napon belül meg fognak jelenni újfajta csatornák, MvM csapatkereső és casual party finder, mert eddig a játékmódok csak a tapasztaltabb playereknek voltak hívogatóbbak szerintem. Meg természetesen ott can a comp segítségkérés funkció, ez volt az első gondolat ami alapján felépítettem ezt a szervert. Minnél több magyar kell etf2lre ;) 

n1ven: Egyelőre még gyerekcipőben jár a csoport, mik a kezdetleges tervek?

daga: Hát amit az előbb is említettem a legelső frissítések a könnyedebb játékosok csalogatására fog szolgálni. (MvM, Casual party kereső). De természetesen az a cél, hogy könnyed játékosokból comp játékosokat faragjunk (persze ha ők is szeretnék). Ha nő a létszem napi szintű mixek, eleinte csak 6s, későbbiekben HL is ha lesz rá igény. Ezek mellett még a hungary.tf fejeseivel is szeretném felvenni a kapcsolatot, valami együttműködés kialakítása érdekében.

n1ven: Ha már magyarokról van szó, nem félő hogy a csoporton belül nagy egymásnak röffenések lesznek?

daga: Természetesen kisebb egymásnak röffenések lesznek a játék hevében, de remélem hogy a moderátori csapatommal együtt kellően helyén tudjuk kezelni az incidenseket. Tisztában vagyok, hogy vannak személyes problémái egyes embereknek a másikkal, de aban is reménykedek, hogy ezt a közösség érdekében félre tudják tenni amíg itt játszanak.

Szóval a lényege az egésznek, hogy ténylegesen bárki csatlakozhat, senkit sem fog zavarni, hogy te kicsit gyengébb vagy a többiektől, ha szeretnél egy közösséghez tartozni akkor itt a helyed! Ha felkeltettük a figyelmedet, akkor az alábbi discord linken tudtok csatlakozni! Gyertek minél többen, az, hogy megnézitek milyen itt a hangulat, az nem kerül semmibe!

Megjegyzések

 1. Szóval ez ilyen hungary.tf koppintás?

  VálaszTörlés
 2. [23:09:15] VALEN kidobta és kitiltotta a szerverről daga felhasználót: NA SZEVASZ.

  VálaszTörlés
 3. '...Viszont mindig is úgy gondoltam, hogy mivel nem akkora a közösség, épp emiatt van meg az a szépsége, hogy összetartóbb, mint talán bármely más community, mégha ezeket a toxicus vérengzéseket is vesszük...'
  [23:09:15] VALEN kidobta és kitiltotta a szerverről daga felhasználót: NA SZEVASZ.

  VálaszTörlés
 4. hungary.tf koppintás? addig nem lesz az, amíg nem kér daga ezért pénzt xd

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése