HeG vs GSF

Ha egynél több kompetitív csapat van a magyar közösségben, akkor már bőven beszélhetünk rivalizálásról, hisz mindig jön a nagy kérdés, hogy akkor most melyik is a jobb a kettő közül? Ez a kérdés mindig is fennállt a magyar csapatok között, azonban az elmúlt években nem nagyon tudtunk felmutatni csapatokat, így a rivalizálás és egymásnak feszülés csak a pub berkein belül tűnt fel. De nem most, hisz már egynél több 6v6-os magyar csapat van és bizony előkerül olykor-olykor az a bizonyos csatabárd, ami alap esetben egyáltalán nem is lenne baj, hisz ha nincs a csapatnak célja, nincs nagyon hova fejlődni. Azonban ha van egy egészséges kis rivalizálás, akkor mindenképp meglesz a nyerni akarás a csapatok között, így egymást próbálva jobbá tenni, még ha ennek nincsenek is tudatában. Ez régen nagyon jót tett a közösségnek, hisz általában volt egy nagyon erős magyar csapat, aki mindenki fölött állt, a többiek pedig azon küzdöttek, hogy föléjük kerekedjenek. Ez így van rendjén, a gyengébb csapatoknak van kire felnézni és azt mondani, hogy: Na márpedig leszünk olyan jók, mint ők!

Ez lehetne így is a HeG és a GSF csapatok között is, azonban nem így történt. Hogy pontosan mi is történt, az egyelőre kérdéses, de ez a két csapat csúnyán egymásnak feszült. Honnan indult azt nem tudom, de jelenleg olyan dolgok törtek fel, hogy a GSF leaderjére, Lakatosra fake IG accountokkal írogattak. Nem szép szavakról volt szó, hanem konkrétan fenyegető üzenetek. Ezeket a képeket láttam is, azonban nem hiszem, hogy itt lenne a helyük, mindig is elítéltem az ilyesfajta személyeskedést. Ezután, vagy ezelőtt volt egy újabb incidens a Hungary.TF mge szerverén, ahol egy TripleFace nevű tag, akinek a steamképén ugyanaz a kép látható, mint a GSF-ben játszó DoubleFace képe, csak hozzátéve az a felirat hogy: NAGY A FASZOM EZÉRT TAUNTOLOK MINDENKIT TRADEN. Na már most TripleFace barátunk nem éppen fejezte be ennyivel a merényletét, hisz ez akár még egy jó tréfának is elmenne, azonban van egy videó arról, hogy a srác hogy is teljesít nyomás alatt. Egész egyszerűen bekapcsolja az aimbotot. TripleFace-nek ténylegesen annyi bőr van a képén, hogy három arcra is elegendő lenne, ráadásul mindezt hangtorzított beszédével spilázza.


Csiga megtett mindent, hogy elkerülje a végzetét, hisz TripleFace scout aimja nem volt annyira jó, hogy tartsa a tempót csigával, így átváltott inkább a sniperre, amivel mondani sem kell vitte a prímet. Mindezek után jön a kérdés ki a titokzatos TripleFace és miért csinálja azt, amit? Állítólagos TripleFace a HeG-ben leledző Hart nagymester. Én nem akarok senkire sem mutogatni, ezek csak információ morzsák, amiket leírok, itt nincs ténnyel alátámasztva a vád, egyszerűen csak az alapján mondom, amit én hallottam. Na már most, ha a HeG-ben ténylegesen ott a csaló TripleFace Hart névvel, akkor egyrészt bajban vannak a társai is, hisz ha kiderül, hogy Hart csal, akkor az etf2l accountját bannolni fogják, míg a csapattársait talán kevesebb időre, de szintén eltávolítják, hisz tudtak a csalás létezéséről.

Na már most, a magyar csapatok között mindig is volt egyfajta feszültség vagy rivalizálás, de szerintem nem volt még olyan, hogy odáig is fajult volna bármelyik játékos is, hogy csalással próbáljon aláásni az úgymond 'ellenséges' csapatnak. Reméljük először és utoljára láthattuk ilyen formában TripleFace-t.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése