Megvan a Nation team kapitánya!

A napokban volt az etf2l admingárda közti megbeszélés, amiben én képviseltem hazánkat és hosszas tárgyalgatás közepette eldöntöttük melyik nemzetnek melyik kapitányt kéne megválasztani, mivel az elmúlt évek folyamán egy-egy nemzethez több kapitányi kérelem is érkezett. A magyarok mellett a beszélgetésben ott voltak még a szlovének, a németek, a franciák, a hollandok és a finnek is. Ők voltak azok a nemzetek, akiknél több kapitány jelölt is volt, róluk nem nagyon beszélnék most, inkább bele is folynék  rögvest a magyar kapitányok soraiba.
A megbeszélésen Sonny Black, Aoshi, Netsky és Permzilla vettek részt az admingárdától és a megbeszélés kezdetére én már összegyűjtöttem nekik 4 kapitányjelöltet, hogy gördülékenyebben menjen a dolog. A 4 jelöltem Perlex, nubbi, daga és Luigi voltak. Elsőnek dagáról beszéltem, akiről a jó dolgok mellett sajnos pár rossz érdemet is meg kellett ejtenem, elmondtam Aoshiéknak, hogy daga bár feltörekvő és rendkívül motivált, az emberekhez való hozzáállásával vannak gondok. Nubbiról is sajnos hasonlóan tudtam csak nyilatkozni, bár mindenképp a javára hajtja a vizet, hogy mind HL-ben, mind 6v6-ban prem divben játszik. Mindemellett érdemesnek tartottam megemlíteni, hogy nem valószínű, hogy a további 5 ember kapitányként tud rá felnézni, amíg folytatja a gyerekes kilengéseit. Aztán jött Perlex, aki bár már bizonyította rátermettségét, azonban úgy tűnik, hogy kiégni látszik az a bizony láng...

Végül a számomra legbiztosabb embert majdnem minden mennyiségben tudtam ajánlani, ő nem más, mint az öreg Luigi, aki tényleg mindig odatette magát. Nála egyedüli hátrányként azt tudtam felhozni, hogy nem nagyon ismeri a jelen metát, de ez gyorsan javítható nyárig és ebben az adminok is egyetértettek velem. Sőt, Netsky és Sonny Black is teljes mértékben Luigit támogatták, hisz ők korábban is játszottak vele/ellene, így a többi admin is Luigi támogatására kényszerült.
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ezek a jelöltek találomra lettek kiválasztva, ez nem igaz! Majdnem minden kapitányjelölttel beszélgettem valamelyest, sajnos nubbihoz nem ért el a szavam, mert nem is tudtam felvenni steamen. Szóval a jó hír, hogy Luiginak nem csak az adminok tisztelegtek, hanem mi is drukkolhatunk majd neki a Nation Cupon, ugyanis Luigi elmondta, hogy bizony jelentkezni fog kapitánynak és reméli, hogy a mai erős magyar játékosokat és az öreg motorosokat vegyítve egy ütős csapatot tud majd összekovácsolni a nyáron startoló NC-re. Mi mindenképp drukkolni fogunk, hajrá magyarok!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése