ETF2L rövid összefoglaló

Már egy ideje akartam írni, hogy mi is történt etf2l-en az elmúlt 2 hétben, de Nixon mindig elcsalt mvm-ezni.. :S Szóval most így nagypénteki böjt után bemutatom mi a helyzet a magyar csapatokkal, és bár a címben azt ígértem rövid lesz, sajnos nem sikerült rövidre szeletelni. Ha a teljes cikket elolvasod, akkor kellemes fél órás olvasást kívánok!

Sajnos a múlt hét eseményei egyik magyarnak sem kedvezett, kezdve Open HL-től a 6v6 premig. Először április 2-án játszott a HLO-ban a TACO! Jr. a baby gaeta ellen, ahol 2 koth mapon kellett helytállniuk a magyaroknak, mégpedig warmticon és coalplanton. Ez a 2 map önmagában nem is lenne rossz, kivéve ha tudod, hogy a baby gaeta snipere még talán Afirax-szal is felvenné a harcot a maga kis 900 játékórájával. Na szóval baby gaeta sniper ide vagy oda, a magyaroknak volt 1-2 szép megmozdulása, azonban a meccs kimenetele nem volt veszélyben egyszer sem, a baby gaeta túl nagy falatnak bizonyult nekik (hozzáteszem a Megbassza!? is kikapott ellenük scrimen). A vereség mellé a TACO! Jr. bezsebelt még 2 minor warningot, ezt hozzáadva az előző 1-hez összejött a 3 minor, ami majorré nőtte ki magát. Ezzel sajnos az a baj, hogy már súlyos pontlevonás jár érte.

A TACO-sok meccse után nem sokkal jött is a következő hajsza, nem nagyon kellett messze mennünk, ezúttal is highlander a téma, csak ez S21 Open-je. Itt a Megbassza!? csapat játszott a puutis nam nam nam-mal (időközben 'tiger woods sex j' névre váltottak) és ez a meccs kothmentes berkekben zajlott, ezúttal pl_upward volt a map ADDA rendszerben. (Itt most átváltok T/1-re) Sajnos első körben egy kicsit szétcsúsztunk és valószínűleg nem nyertük volna meg, de kicsit összeszedettebben egy viszonylag izgalmas kör lehetett volna. Eléggé megleptek minket a finnek, flankben és kombóban sem tudtunk felül kerekedni és talán nem mondok azzal hülyeséget, hogy a finn csapat biztos esélyesei lesznek majd a playoffnak ha ezt a teljesítményt tudják ott is hozni. Szóval első kör csúnya bukta, jött a 2., ahol már kicsit lenyugodva, előző hibáinkat valamelyest eszközölve indultunk neki, azonban még ez sem volt elég. Bár a 2. forduló mindenképpen jobban sikeredett a mi szempontunkból, sajnos pontot nem sikerült elhappolnunk, így szintén 3-0-ra vertek minket a 2. fordulóban is.

Highlanderből kicsit tovább lépünk, mégpedig a 6v6 prem divbe, ahol is nubbi csilloghatott volna, hisz ha beviszik a végső döfést az Ascent.EU-nak, akkor mindenképp a magyar TF2 könyvébe véshette volna nevét. Sajnos a győzelem nem jött össze a 6ix-nek, de igazán nincs miért búslakodniuk, hisz a 2. helyezés egy igen szép eredmény. Gratulálunk a 6ix-nek és nubbinak is, reméljük következő szezonban is hasonlóan jó, vagy még jobb eredménnyel végeznek!

Röviden tömören ennyi volt a múlt hét, azonban a cikknek még nincs vége, hisz a Highlander ligák még folytatódnak, úgyhogy vissza is térünk a TACO! Jr.-ra, akiknek utolsó HLO meccsük volt az 9-én lejátszott meccsük. Ezen a meccsen a Tom & Jerry ellen játszottak mégpedig cp_steel-en. A meccsen az volt az egyik különlegesség, hogy a Tom & Jerry-ben soldier poszton Demon játszott, aki a TACO-sokkal ha nem is szoros kapcsolatban van, de ismeri őket, hisz a csapat tagja volt. Szóval akit sérelem ért, az most bosszút állhatott a másikon. Na de ilyenről szó sincs, a srácok mindvégig fegyelmezetten játszottak és semmi jele nem volt az ellenségeskedésnek. Az eredmény végül 4-2 lett a TACO! Jr. javára, szóval kb nem lehetett volna izgalmasabb a meccs, hisz mindkét maprészt golden cappel sikerült behúzniuk. És bár a TACO-sok szépen helytálltak a ligában, sajnos az a fránya fel nem töltött demok tömkelege a 10. helyről a 15-re taszította őket, és mivel a HLO véget ért ezzel a meccsel, így végül 15. helyen végeztek.

A Megbassza!? is javította a múlt heti drabális vereségét, ők a Kaiser Esports by Shyte ellen játszottak. Gullywashon első miden csúnyán alul maradtak és beszorultak utolsó pontukra, végül a srácoknak majdhogynem 20 percig tartott kivonulni utolsó pontról és befoglalni az első pontot, de amint sikerült felkurblizni a vonatot, nem volt már megállás. Gullywashon végül 3-0-ra nyertek a magyarok, ezután jött product, ahol egy-két izgalmas pillanatot leszámítva biztosan hozták a srácok a pontokat, így végül 6-0-al búcsúztatták a Kaisereseket. 

További magyar játékos akik játszanak a szezonban:
gambit: A magyar HL nation team legutóbbi pyro-ja a Team Nein! csapatban játszik div 1-ben, ahol eddig két lejátszott meccsből 100%-os győzelemmel nyomulnak előre. Gambit mindkét meccsen aktív részese volt a győzelmeknek.
redlix: Ő az EF2L KANKER - IN QUARANTINE csapatban leledzik, szintén div 1-ben, azonban ők gambitékkal ellentétben mindkét meccsüket elvesztették, az egyiket pont a Team Nein! ellen, ahol nem játszott redlix.
Reoccurring, daga, barni: Mindhárman a Nicer Nice Guys csapatban vannak, Mid B csoportban eddig egy győzelemmel és egy vereséggel állnak.
Trum, osero, nubbi: Igen, ők is ott vannak a felső dives ligában, azonban ők még lejátszott meccs nélkül vannak.
Akiket esetleg kihagytam, azoktól sűrű elnézést kérek, remélem a következő összefoglalóra sikerül összeszedni minden külföldi csapatban játszó játékosunkat. Továbbra is hajrá magyarok!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése