Ha vasárnap, akkor TF2!!!

Remélem senkinek sem kell bemutatnom a Kartel Kocsma szerverét, ami a TF2 magyar történelem leghosszabb ideig fent maradó szervere, több-kevesebb leállással. Zsirmo, a szerver tulajdonosa, bár már nem nagyon játszik a játékkal, még most sem rest fenntartani a nagyérdeműnek ezt a sokat megélt szervert. Azonban a szerver legjobbjai gyakran könnyes szemmel és nosztalgikus hangulatban tekintenek a szerverlistában lévő ÜRES szerverre... Az egykor virágzó és mindig játékosoktól telve levő szerver most üresen és elhagyatottan tengődik és mi most arra kérünk, hogy ezen változtassunk egy kicsikét!

Az az ötlet támadt, hogy vasárnap, amikor még az Úr is megpihent, mi halandó gyermekei szintén pihenésképpen töltsük meg ezt a remek szervert! Hiszen a valve szervereken játszani rettentő rossz, senki sem medicel, egyik engi sem épít teleportot és a sniperek is csak nyilaznak jobbra balra. Itt, a magyarok ódákba foglalt szerverén, a Kartel Kocsmán más lenne a helyzet! Itt mindenki megtalálja a közös hangot és végre nem orosz sikoltozó vérigor12-vel kell játszanod!

Az lenne a cél, hogy késődélután/estefelé egy békés, barátságos társaság foglalja el a szervert és mulatozva, boldogan játszanánk újra ezt a remek játékot, felidézve a Kartel Kocsma fénykorát. Szóval a magyar TF2-es közösség és én is arra kérek mindenkit, aki szereti ezt a játékot, hogy vasárnaponként töltsük meg szeretettel és mészárszékkel az egyetlen tradementes magyar szervert! Tartsatok velünk! Hajrá magyarok!

Akinek nincs meg a szerver, azok ezen az IP címen tudnak csatlakozni: 217.113.57.7:27015

Megjegyzések