Interjú a kapitánnyal

Mint már korábban szó volt róla, Perlex jelentkezett és nyerte is el a kapitányi rangot a magyar válogatott élén. Nem éppen a legkönnyebb csoportba kerültünk, de a kapitányunkat kérdeztük, hogy betekintést nyerjünk a válogatott csapatba.

n1ven: Mi késztetett arra, hogy jelentkezz kapitánynak? Már régebb óta készültél, hogy majd jelentkezel, vagy csak a hír hallatán spontán jött a dolog?

Perlex: Nem nagyon készültem rá, csak régebb óta is akartam volna kapitány lenni, igy meg hogy az "öregek" már nem játszanak, értelmét nem láttam, hogy ők játszanak újra. Ezért jelentkeztem főként.

n1ven: Csapat összehívásakor mi volt az elsődleges szempont, inkább az egyéni skill, vagy inkább az összeszokottság?

Perlex: Attól függ, roll-tól függöt föként, Tuja meg én már pár seasont lenyomtunk duoként, úgyhogy a mi esetünkben nem nagyon, de választás se volt. A többieknél se annyire, de igen föként skill.

n1ven: Akkor nem is volt hezitálás? Nagyjából minden posztra el volt már rendelve az ember?

Perlex: Igen (Az igen az utóbbi kérdésre volt a válasz - szerk)

n1ven: Mi lesz a csapat felállása?

Perlex
Scoutok: mici és csiga
Soldierek: tuja és én
Demoman: PingWIN
Medic: Neon

n1ven: Mit gondolsz a csoportról, kik jelentik a legnagyobb veszélyt és hányadik hely a reális célotok?

Perlex: Dánok lesznek a legnehezebbek. Skótok is elég erösek, de szerintem addigra összetudunk szokni és legalább 1 mapot elvinni. Arabok pedig... annak meg kell lennie. Dánok ellen szerintem processen még van is esélyünk. Szerintem van esélyünk a playoffokra.

Végső tipp, hogy ki nyeri az egész Nation's Cup-ot?

Perlex: Egyértelmüen a magyarok!

A dánok elleni első meccsét a magyar válogatott 18-án 21:15-kor fogja játszani, mégpedig Product-Process map-eken. Hajrá magyarok!
Megjegyzések