ETF2L S20 magyarok!

A várva várt cikk, késve bár, de törve nem...!

Először is, meg kellett lepődnöm a szezonnyitókor, mikor is kiderült, hogy 6 magyar csapat indult a szezonban, mind a 6-an Open-ben helyezkednek el. Másodszor, már semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy tovább folytassam a cikkek írását, tekintve, hogy soha szinte semmi visszajelzést nem kapok sem a blogon, sem steamen, hogy bárki is olvasná. Ám a posztok hiánya végett már jó páran megrohamoztak, szóval most a szart is kiőrölve a fogaim közül úgy gondoltam csak megírom ezt a telibevert cikket. Szeretnék kommentben olyanokat olvasni, hogy n1ven uram ez gyönyörű cikk volt, vagy Imre bá, bárcsak tudnék én ilyen jókat írni. Hajrá!

Lagg & Luck: Az előző szezonhoz képest eléggé megváltozott a csapat lineup-ja, medic, soldier és demo poszton is változás történt. A jelenlegi lineup-juk:

Scoutok: Koversa, Pr3dator
Soldierek: Killl93, Mappee, Tapsi
Demoman: Pokolgép
Medic: Kittn

Az idei teljesítményükön is eléggé észrevehető, hogy a csapat nagy része leginkább a 9v9-re van specializálódva, Pepsiman, aki egészen eddig demoman volt a csapatban, mostmár nem is tart a LL-el 6v6-ban, valamint Killl, Tapsi és Pr3dator is a wS csapatát erősítik. Ezzel egyáltalán nincs is gond, hisz a wS az egyetlen valamirevaló magyar HL csapat, akik az első pofon után sem rogytak a földre. Az LL-re nem mint a 6v6 ligaverő csapatra, mint inkább egy szórakozás miatt induló csapatra gondoljunk! Szóval az ő mérlegük jelenleg 4 lejátszott meccsből 0 pont, sajnos 2 vesztett meccsel kezdtek, valamint az utolsó 2 meccsüket lejátszani sem nagyon tudták, az egyiken Default Loss-t kaptak egy olyan játékos használata végett, aki nem volt regelve etf2l-re, a másik meccsen nem tudom pontosan mi történt, majd megérdeklődöm, a lényeg, hogy ott egyik csapat sem kapott pontokat. /szerk:Az ellenfelük droppolt S20-ból, ezért nem kaptak pontot./ A LL 157. helyen áll.

Következő csapat a SixtyNEIN, akik egy új csapat a ligában, de a csapat magja az előző szezonban Div 6-ban 3. helyezést elérő 1MT-ből jött át. Az ő felállásuk:

Scoutok: dan, Bolondgyerek
Soldierek: BizBasz, Sphagetti
Demoman: Iorweth
Medic: Scener

A helyzet, hogy Iorweth neve mellett lengyel zászló található, kicsit aggasztó. Nos, vagy angolul beszélnek a srácok, vagy a lengyel barátunk tud magyarul, vagy nem tud, és nem is figyel a callokra. A SixtyNEIN jelenleg a 111. helyen áll 2 győztes /egyik defwin/ és 2 vesztett meccsel. A srácoknak igazán oda kéne figyelni, ugyanis már egy temérdek warningot összegyűjtöttek. A status screenshotok készítése nem a csapat specialitása, de ha végig akarjátok játszani a szezont, az elkövetkezendő meccseknél mindenképp figyeljetek erre oda!

A TRÁGYAMIX az a csapat, akitől igenis tartania kell a ligának! Az öreg motorosok hada csak úgy ömlik a csapat belsejéből. Ez a pár öreg ember összekeveredett a fiatalos lendülettel, és íme, így lett a TRÁGYAMIX. A csapat nevén egy cseppet sem lepődök meg, tekintve, hogy a csapatban ott van manhunter és Lotek, Szóval név ide vagy oda a csapat felállása így alakul:

Scoutok: SweetPea, Mamut
Soldierek: manhunter, pepe
Demoman: Lotek
Medic: zhoxk

A csapat az 58. helyen áll. 2 nyert meccsel, valamint egy döntetlennel állnak. A Week 2-es meccsükön szintén nem kapott senki sem pontot, hogy itt mi történt, azt végképp nem tudom. Remélhetőleg zhoxk össze tudja kapni magát, mert ez a teljesítmény, legyen az norvég, vagy magyar részről, rettentő gyenge...

Jelenleg 45. helyen álló Spam Fest, vagy hts, vagy Krákogó Lovak Hadegyesülete, vagy Dunapataj, vagy Valen spawnkemp és még sorolhatnám, de maradjunk egyelőre a Spam Fest-nél. Nos, ők az a csapat, akiknek a 80%-a kezdő a 6v6 világában. A maradék 20% Woszi és Lali, ám a dunapataji legendék és a kezdők igyekezete annyira felhergelte a kedélyeket, hogy bizony meglepődtem a meccseik állásától, de mielőtt a meccseikről írnék, nézzük a felállást:

Scoutok: Riimex, Lali
Soldierek: Tenuis, bohóc
Demoman: Woszi
Medic: VALEN

Az első meccsük egy vereséggel indult, de rögtön utána 2-őt is nyertek, majd legutóbbi meccsük 4-2-vel fejeződött be, az ő javukra. Szerencsére motivációban és a játék iránti kedv hiányában nem szűkölködnek, nincs olyan nap, hogy ne 6v6-oznának, vagy ne mge-znének. Remélhetőleg a játék iránti szenvedély nem fog alábbhagyni még jó ideig, és a szezont majd egy remek eredménnyel zárják.

Végül, de nem utolsó sorban a 30. helyen áll a Gibusztalan Düdz!. S19 óta ők is átalakultak kissé, v3ktor, guf és n1ven a régi pillérből megmaradtak, melléjük szegődött mici, apo és Valen felfedezettje, Tavaszi. /Hozzáteszem gufi még mindig tartozik 2 kulccsal Valennek./ Az ő felállásuk:

Scoutok: Tavaszi, guf
Soldierek: apokr1f, mici
Demoman: v3ktor
Medic: n1ven

Az ő mérlegük 3 győzelem és 1 vereség. De tekintve, hogy a vereség Yabloko Moloko és társadalma ellen történt, így nem is bánkódunk annyira. Rengeteg übert droppolok, gufinak nincs esze, mici pedig nagy csalódás volt div 3-ban. Tavaszi mobiljának csengőhangja egy 1. világháborús riadójelző, Apo továbbra is a legjobb pocket a földön, v3ko egere még mindig szar, de ha jó lenne se lennénk jobbak. Elsődleges cél a szezon túlélése, hogy onnan akarja-e bárki is majd folytatni, az már más történet.

Elég hosszúra sikeredett, szóval remélem pár hétig csöndben lesz mindenki. Sok sikert minden magyar csapatnak, és a többi és a többi...

Megjegyzések

 1. Nem elég :3 még több ilyet.....de ettől független nagyon jól sikerült Imre bá <3

  VálaszTörlés
 2. Mit is mondjak, mit is mondjak. Spam Fest-esek meg nekem lógnak fejenként 2 kulccsal a nevük miatt. :D Levédetem aztán fizethetik a jogdíjakat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ban akkor mehet nekik, és akkor nekem is jönnek fejenként 1 kulccsal :P

   Törlés
  2. Hehe, gazdagok leszünk ^^

   Törlés
 3. MI EZ A FOS SZAR CIKK 40?????? Nem ehez szoktam :'(.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. <3 Csak ennyi telik már tőlem baszdmeg... A farkam sem áll már fel, mond mit vársz így tőlem?!

   Törlés
  2. Látom kiégtél a gecibe............ Szerintem keress más hobbit :'(

   Törlés
 4. n1ven uram ez gyönyörű cikk volt

  VálaszTörlés
 5. Imre bá, bárcsak tudnék én ilyen jókat írni.

  VálaszTörlés
 6. jah, amúgy jössz 1 kulccsal te is, mert én kommenteltem eddig ide a legtöbbet :P

  VálaszTörlés
 7. Szerintem a mi csapatunkat nemhogy a tagok, de még BizBasz sem veszi komolyan :'D Ja és callok... Az mi?!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése