Az Internet hőse.

Biztos mindenki részt vett már valami szócsatában, illetve életeket jelentő disputában, ahol minden megkeseredett próbálkozásaid ellenére sem hajlik a másik fél az igazadra. Ilyen esetben nem kell megijedni, rengeteg megoldási lehetőségeket nyújthatunk.
Ez így megy a Team Fortress 2 nevű játékban is, ez egy ingyenes kaszt alapú First Person Shooter játék ("Belsőnézetes"). Nos, ebben a játékban jelentős szerepet kapott a játékon belüli kereskedelem. Különböző fegyvereket, kozmetikai dolgokat cserélgethet az ember. Egyik ismerősöm mutatott nekem egy facebook csoportot, ahol egy remekbe szabott beszélgetésnek lehettünk tanúi. Szóval, be is mutatom az egyik lehetőséget, amiről már fentebb említést tettem.

Szóval, a téma a következő volt: Egy srác felrakta az egyik TF2-es képét egy közösségi csoportba, dicsekedve, hogy 2 hét alatt milyen szettet sikerült összekaparnia. Ezzel nincs is gond, ám 2 másik srác is hozzászólt a képhez, az egyik megjegyzést tett a másik nemi hovatartozására, míg a sértett féltől ez a válasz érkezett. Jól látható, hogy a mondat végével le is zárta a vitát, és az is jól észrevehető, hogyha már ép ész híján vagy, egy ilyen szöveggel könnyű szerrel kivédhetsz minden rád irányuló vádat. Az életben való részvétel mindig is nagy húzóerő egy internetes játékon belüli vitánál, ezzel a lehetőséggel könnyedén a magunk javára dönthetjük a vitát. Szóval jegyezzétek meg a mai leckét, és használjátok nyugodtan a 'több italt ittam, mint te' szöveget. Ezen kívül még elég hatásos a több szőr van a a golyóimon, valamint a középső ujjam többször meredt az égnek. 

Megjegyzések