2019. november 5., kedd

Egy gyöngyszem a magyar tf2 ékszerdobozából

Mint az szemmel látható a Team Fortress 2 nem éppen legfényesebb napjait éli, ami persze teljesen érthető, hiszen egy viszonylag régi játékról beszélünk. Ez a változás pedig természetesen érinti a játék magyar közösségét is.
Sokan azt gondolhatják ez a játék nem áll másból csak színes sapikák cserélgetéséből, szervereken afkolásból, esetlegesen néha-néha egy két haverokkal játszott casual partyból. Az igazság viszont az, hogy a játék komoly ccompetitive múltra tekint vissza. Azok akik régebb óta játszanak, és már nem követik részletesen a magyar játékosok tevékenységét könnyen azt hihetik, hogy magyar comp csapatok a G3C1T4X, a stampede vagy a maksa and the search for god inaktivitása óta egyátalán nem is léteznek. Csupán néhány magyar játékos öregbíti országunk hírnevét idegen nemzetiségű csapatok színeiben.
Ez azonban nem igaz, jelenleg Season 34-ben is van a magyar zászló színeiben versenyző csapat, ez pedig a Hungarian Screaming Eagles vagyis a -HSE- .

A továbbiakban a csapat vezetőjével Gergosszal készített rövid interjút olvashatjátok:

Röviden egy-két mondatban mutasd be a lineup-ot kérlek.
Sima meta 6v6 classokat használunk azaz 2 scout 2 soldier 1 demo és 1 medic.Alap felállás ez lenne, de sokszor változott:

Scout : Cake, Gergo
Soldier : Akna Gergosz.
Demo : Kristof
Medic : Mike
Subok: rb, chaffy, gone

A mostani felállás pedig ez:
Scout: Cake Gergo
Soldier: Aoi Gergosz.
Demo: Kristof
Medic: Akna
Subok: mike, chaffy, rb, gone

Mi motiválta a csapatot a seasonban való indulásra?
Hát igazából ki akartuk magunkat próbálni nagyobb szinten. Nagyon sok olyan játékos segített nekünk akiknek már van tapasztalata. Pl: mappy, gone, reoc, nubbi.
Külön köszönet dod-nek a mentorunknak aki mindenben támogat minket.

Saját véleményeteket szerint hogy alakult eddig a season, van- e esély playoffra?
Tapasztalat szerzésnek, első seasonnak mindenféleképpen jó volt.
Ha megnyerjük az utolsó meccsünket akkor van egy kis esély playoffra.

Milyen érzés egyetlen aktív magyar csapatnak lenni?
Furcsa, hogy csak mi képviseljük Magyarországot full magyar teamként. Legalábbis ebben a seasonben.

Vannak jövőbeli terveitek, esetleg indultok kövi seasonban is?
Mindenféleképpen indulunk következő seasonban, ha jól alakul akkor highlanderre is fogunk indulni, de azt már nem én fogom vezetni hanem már említett dod.

A srácok jelenleg 17 ponttal a tabella 15. helyén állnak, de még hátra van a season utolsó meccse, ahol az ETFL2 probyem nevű orosz csapat ellen kell megmérettetni magukat.Mindenesetre a kellő lelkesedés és elszántság mindenképpen megvan bennük a sikerhez és mint hallottuk talán a playoffokban is szurkolhatunk majd nekik.
Hajrá magyarok!

3 megjegyzés:

  1. Volt idő, még a tf2.hu korszakában, mikor több, mint 10 csapatról kellett összesítőt írni... :'c Sweet memories. Sok sikert Sasinnyók!

    VálaszTörlés
  2. az ilyen csapatokból kerülnek be az arcok a válogatottba -csak úgy szólok- dont @me

    VálaszTörlés