2019. június 22., szombat

Skyrim Nagyi könyvből mesél nekünk

Sok idős, kevésbé rugalmas ember nem szeret nyitni a modern világ felé, nagyon sokan úgy gondolják, hogy a régi jó dolgokat nem szabad elhagyni és minden ami új az nem jó. Nagyon sokan így vannak az internettel, a számítógépes játékokkal és az esportokkal. Biztos mindenki ismer egy olyan embert, akinek nem szívesen mondja el, hogy szabadidődben számítógépes játékokkal játszol. Vagy ha mégis elmondod, akkor jön a jól megszokott 'bezzeg az én időmben...' szöveg. Szerencsére ezt bármire rá lehet húzni...

De nem így gondolja ezt Shirley Curry, a 83 éves 'Skyrim Nagymama', aki több mint 3 éve játszik a Skyrim-mel és más számítógépes játékokkal és ezeket a Skyrim élményeit meg is osztja youtube-on, ahol több mint 600.000 ezer feliratkozója nézi a videóit. Nem rossz arány, körülbelül ennyien olvassák a blogot is (ja nem).

Szóval Skyrim Nagyi nem éppen egy megszokott gamer közeg, de azt hiszem ezt a kedves és szívből szóló videót érdemes megnézni. Ez a videó is a Skyrim-ről szól, mint a legtöbb videója, azonban itt nem trollokat, vagy sárkányokat vadász le éppen, hanem egy könyvet olvas fel nekünk. Skyrim Nagyi olyan aranyosan teszi ezt meg, hogy majd elolvad az ember szíve. Ráadásul kis hangulatfokozóként, a könyv elolvasása előtt bemutat nekünk egy szép tájat is.


Néha olyannyira belemerül az ember mások irtásába és a multiplayer játékokban való flamewarokba, hogy egy játék igazi szépsége és összetettsége veszik el sokszor, azonban Shirley néni megmutatja nekünk, hogy egy játékot ilyen oldalról is lehet élvezni. Köszönjük Önnek Shirley néni, és sok boldog gamer évet kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése