2017. november 12., vasárnap

Véget ért S28...

A magyarok számára legalábbis...

Ez a szezon sem hozott semmi váratlant sajnos, a két induló magyar Openes csapatunk nem hoztak áttörést, végül pedig 43. és 44. helyen végeztek. Mind az Exodus-ban és a waterboyz-ban voltak szezon közbeni változások, amik nem igen tettek jót egyik csapatnak sem, leginkább a waterboyz esett át nagy átalakuláson, míg az első 4 meccsükön hoztak 10 pontot, addig a változtatások utáni utolsó 2 meccsen hoztak 3 pontot, egy döntetlennel egy vereséggel, de sajnos hiába a sok változás, következő szezonra el fog tűnni a waterboyz, így végül 44. helyen végeztek 19 ponttal (volt egy def win).

Az Exodus ezzel ellentétben kicsit stabilabb véget zárt, bár ott is volt változás, és Hoolygan recruitment posztja arra következtet, hogy az Exodus sem fog megmaradni. Az Exodus szintén 19 ponttal zárta a szezont, ők a 43. helyen végeztek holtversenyben a waterboyz-zal, azonban ők eggyel több meccset játszottak, így a waterboyz számára odaajándékozott (jó, ez kicsit azért erős) 6 ponttért az Exodusnak keményen meg kellett kűzdeniük. 

Jelenleg 5 magyar játékosnak van etf2l-en recruitment posztja, és egyre inkább tűnik úgy, hogy a magyar csapatok elillanni látszanak, ami nagyon nem jó jel. Még mindig van az éterben jó pár játékos, aki meg tudná mutatni amit tud, csak nincs az a bizonyos kitartóerő, ami kell egy ilyen csapat létrehozásához. Az első kudarcok után kell leginkább összetartania a csapatnak, mert ilyenkor vannak leginkább a szétesések, ne adjuk fel! Hajrá magyarok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése