2017. október 18., szerda

Üdv a zsoldos katona lugasban!

Valve dolgozók: 'Na emberek, a trade fortress kezd hanyatlani, ideje lenne bedobni valamit! Na jó, de mi legyen? Na nézzünk szét a workshop-ban, hátha valakinek van valami ötlete...'

A Jungle Inferno nevű update az elmúlt év legnagyobb update-je, rengeteg contentet raktak bele, mint például a játék optimalizálása, a hitboxok javítása, modellek javítása... na ne szórakozzunk, ugye nem hittétek el, hogy ez igaz lehet? Hát persze, hogy nem, ami eddig is szar volt, továbbra is szar marad. De szerencsére a szar mellé egy kis fost is kapunk, hogy teljes legyen az egész, így egy, ismétlem egy Valve által (Ez mondjuk nem tudnu mennyire igaz) készített map-et raktak be, ez egy 3 cp-s map lesz, Mercenary Park névvel.

Mindezek mellett temérdek community made map-et tettek hivatalossá. Vagyis a Valve megkérte a communityt, hogy csináljanak dzsungel témájú map-eket, így még csak annyi dolguk sem volt, mint általában.Mindezek mellett rengeteg taunt, és egyéb item jött a játékba, valamint egy új campaign, melynek segítségével ezeket be lehet szerezni, ezek java része említésre sem méltóak... Majomvadászatra fel, vagyis yetivadászatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése