2017. október 16., hétfő

Neon túlélte a túlélhetetlent...

Biztosan sokan ismeritek nymphent, esetleg pubról, esetleg a blogon olvastatok már róla, vagy összefutottatok vele Cali mumon, esetleg egy Cali mozin ültetek vele egy teremben. Szóval, tudni róla, hogy végtelenől kedves és jókedvű lány, azonban Neon tanúja volt, hogy nymphennél elszakadt a cérna és kiabált! Ismétlem, KIABÁLT!

Amit Neonnak át kellett ezáltal élnie, az több, mint lelki megerőltetés... olyan sokkot kapott, hogy cukorbeteg lett és vérnyomás problémái is keletkeztek, meg is kérdeztem mi lett vele:

n1ven: Milyen érzés volt hallani nymphent kiabálni?
Neon: Igazából elsőre nagyon furcsa volt, és elég félelmetes is megmondom őszintén, de mostanra már hozzászoktam, már szinte nem is hallom amikr ordít...mondjuk már mást se nagyon hallok nymphen miatt :c
n1ven: Mi segített a feldolgozásban?
Neon: Hát először megpróbáltam így otthon, házilag. Voltak ilyen relaxációs cd-k, amiket mindig hallgattam, de azok nem nagyon segítettek. Végül egy csoportterápia segített, olyan emberek gyűlése akikkel nymphen ordibált. Ilyen 10-15 ember is összejön hetente, és együtt próbálunk valahogy túllépni ezen
n1ven: Te jó ég. És mit tudsz azoknak ajánlani, akik még nem hallották, de várhatóan meg fogják tapasztalni nymphen kiabálását?
Neon: Biztosra kell menni, a legjobb a local mute... de ha arra már nincs idő akkor le kell venni a fülest az még segíthet.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Neonnak! Az erő legyen vele!

1 megjegyzés: