2017. október 24., kedd

Bajban a waterboyz....

Jelenleg Openben a 38. helyen áll a waterboyz, ami a középmezőnynek felel meg, és talán még feljebb is kívánkozik a csapat, azonban hirtelenjében 3-an ki is léptek... A legszörnyűbb dolog, hogy a leader, szoldi akasztotta szögre a waterboyz kabátot és hagyta el a süllyedő hajót, még mielőtt a tenger fenekére érkezik. Megkérdeztem pár embert mi a véleményük arról, ha a leader lép ki a csapatból.
A kérdés az alábbi volt minden esetben: Mi a véleményed arról, hogy egy csapatot a vezetője hagyja ott?

csigusz: Gerinctelen.

tuja: Ha season közben történik, akkor ez azt jelenti, hogy a vezető gyáva és inkompetens.

Neon: Engem, mint mentort személy szerint nagyon megviselt...mindenkit fiamként szerettem abból a teamből, tanítottam, nevelgettem őket. Az hogy pont a leader lép ki pedig elég szomorú, de nem egyedüli eset, mostanában ez a szokás minden magyar teamnél, még openben sem maradnak meg akár csak egy seasonig. Lehet nem érdekli őket annyira ez a játék vagy nem tudom, de remélem lesz még jobb is.

v3ktor: Hát ennyi információval nyilván negatív dolognak tűnik. Viszont van olyan hogy az embernek elege van és nem éri meg széllel szemben hugyozni....
Főleg ha az úgy alakul hogy a szél IS szembefúj meg a csapata is szembe hugyozza

nymphen: legalább annyi gerinc lenne benne, hogy szezon végén mondja, hogy viszlát.

Perlex: Elég "féregségnek" tartom, de mondjuk abba az esetbe megtudom érteni, amikor akár mit teszel valaki baszik jönni vagy senki nem veszi komolyan, de attól függetlenül elég nyomorék lépésnek tartom!!!!!

A kilépés indoka egyelőre ismeretlen, Zejimtől tudjuk, hogy szoldi és 2 csapattársa Zejim számára is ismeretlen okok miatt hagyta ott a csapatot. Akármilyen probléma is lépett fel, azért ha egy fél csapat lelép szezon közben, akkor ott komoly gondok adódtak... Hogy mi lesz a waterboyz-zal, az is egyelőre tisztázatlan, Zejim elmondása szerint megpróbálják befejezni a szezont. Hajrá magyarok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése