2017. szeptember 1., péntek

Mai meccsnéző: duwang squad

Korábban már volt beszámoló a duwang squad korábbi állásáról a HL Season 13-ban, azonban azóta odáig jutott a dolog, hogy a srácok bejutottak a Playoffba. A duwang squad 3 győzelemmel és kettő 2-4-es vereséggel jutottak 5. helyen a rájátszásba.
A csapat felállása:

Scout: Mortin 
Soldier: Blueblaster 
Pyro: Bregon 
Demo: mhc 
Heavy: Medve 
Engi: Forry 
Medic: Inugami 
Sniper: husek 
Spy: Vavoline

Az érdekesség ebben az, hogy huseket kitették a csapatból, így a sniper poszton jelenleg nincs senki. Márpedig a 3. helyen álló Stonks ellen fognak játszani, szóval mindenképp fel kell kötni a gatyát és kell egy jó sniper ellenük. A map-ek badwater és gullywash lesznek, ha esetleg döntetlen alakulna ki, akkor upward lesz a mindent eldöntő.

A meccs 20:00 órakor fog kezdődni, hajrá duwang squad!!

4 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Hát rip. Szép volt jó volt többet nemhiszem hogy jövünk. Élő példa hogy gyakorlás nélkül ki lehet jutni egy playoffig és heti 25 óra pubgvel el is lehet bukni a lehetőséget. A roster nem volt átirva. Week 4 óta cserélve van Husek a Spy és Vavo a Sniper. Husektől a shittalk miatt váltunk meg. Zejim lett a merc spyunk a mai gamere.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ennyi volt a csapat? :c

   Törlés
  2. Szünet mindenképp lesz mert a többségünknek érettségizik 18'ban. Még egyenlőre gondolkodunk hogy s14ben indulunk-e de akkor majd egy spy-t bekell újítanunk. Valahányan most letolunk egy UGC seasont is a jingjanggal (Blueblaster, Vavoline, Forry, MHC, Én) de ahogy láttam 8 hetes lesz a groupstage szóval ha folytatjuk is maradunk az etf2lnél. Még bármi megtörténhet a jövőben. Komolyan nem gondoltuk igazából az elején hiszen Blue talán 5 nappal s13 elött szólt hogy megyünk. Amikor megvertük az EZ4WHOA-t utána kezdtük komolyan venni. Viszont ha mégis indulnánk lehet hogy jobban rágyúrunk és arrébb tesszük a pubg-t season alatt.

   Törlés