2017. augusztus 28., hétfő

I61 döntő

Nemrégiben ért véget az Insomnia 61 TF2 részlege, ahol újra előtűnt egy-egy amerikai, de még egy magyar is (valaki erősítse meg, hogy torrit kint volt-e vagy sem). A lan bővelkedett fragekben airshotokban, de még dropokban is. 16 csapat indult neki a megmérettetésnek, de mind közül a legnagyobb figyelmet az amerikai b4nny kapta, aki ezúttal nem egy amerikai csapattal, hanem egy európai lanmix-szel látogatott el Angliába. B4nny már nem először látogatta meg az Insomnia lant, és nem először jutott be a döntőbe, ugyanis a Svift-tel bizony ott voltak a dobogón mégpedig a S27 playoff ezüstérmeseivel a Se7en-esekkel. Ez a két csapat nem csak a döntő folyamán került össze, ugyanis a Svift már kikapott az úgymond Winner's Finals-ben, ahonnan alsó ágra kerültek, ott viszont elverték a Lowpandert, így a végső döntőben újra összefutottak a Se7en-nel. Na már most volt már olyan Insomnia, hogy az amerikaiak végigrolloltak európán, volt egy olyan, ahol visszavágtunk, de talán még nem volt ilyen szoros meccs és nagyon sokan azt mondják, hogy mindez a Svift medic-jén, Raptoron ment el, ugyanis annyit bénázott szegény, hogy csak úgy hulltak a csapattársai a hibái miatt.

A csapatok felállása:

Svift:
Scoutok: astt, SVMZI
Soldierek: Silentes, b4nny
Demoman: alle
Medic: Raptor

Se7en:
Scoutok: Stark, Thalash
Soldierek: kaptain, Drackk
Demoman: kaidus
Medic: Raymon

Reckoner volt az első map, ahol 1-0-ás eredménnyel nyert a Svift, az eredmény ellenére egy nagyon intenzív meccs volt. A második map Process volt, ahol szintén a Svift emelkedett felül, végül a Se7en játékosai többszörös pause kérés után rendbe rakták a gondolataikat és olyan hirtelen lement 2-3 kör, hogy csak na. Végül 3-2-vel hozta a Se7en a map-et, nagyon jót tett nekik a megbeszélés. Következő map Snakewater volt, amit 3-2-re hozott a Se7en de az utolsó 30 másodpercben egy olyan utolsó pont védekezést kellett eszközölniük, hogy csak na. Nem sokon múlott az a döntetlen, végül jött Granary, ahol is Raptor olyannyira eldroppolt embereket, hogy hiába a nagy kűzdelem és szenvedély, egyszerűen nem lehetett a medic hibáit eszközölni, azt a kört is a Se7en húzta be 4-3-ra, így ők emelték magasba a serleget.

Hogy Raptor mennyit kapott a Se7en győzelme után azt nem tudhatjuk, de könnyen meglehet, hogy ha a Svift egy másik medickel áll fel, akkor máshogy alakulnak a dolgok. Mindenesetre egy istentelen szoros döntőt láthattunk és nagyon örültünk neki, hogy ilyen jó kis összecsapás alakult ki a végére.

3 megjegyzés:

 1. eepily szavaival élve is, a SVIFT egy összeválogatott lan team ahol mindenki egytől egyig top játékos de nekik kevesebb idejük volt összerázódni mint a Se7en-nek. Ebből is látszódott nagyon hogy random összeválogatott profi játékosok együtt mire is képesek még ha nem is játszottak annyi időt együtt mint a Se7en tagjai egymással. Ugyanakkor valamilyen kémiát a SVIFT játékosai között például b4nny és astt illetve SVMZI cleanupjai-nál láthattunk. Raptor-ban pedig van potenciál csak egyenlőre egy ilyen nagyobb lan eseményen ez még nem látszott meg, nem vette észre a helyzeteket , mikor kellene healelni ezt meg azt az embert. Heal Per Minute rate-n meg is látszott a logokban sajnos ez. Az Über Droppokról pedig nem is beszéltem akkor. Amikor pedig droppolt akkor is látszott hogy főleg b4nny és silentes hogy tudtak counter-droppolni még ilyen helyzetekben is. Mindenesetre élveztem az egész i61-et, végignéztem minden meccset ami közvetítve volt, megérte teljesen számomra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egy olyan medic, aki több szezont is játszott Premben, az nehogy már egy kis tömegtől meghűljön. Nem mellesleg rajtuk van a füles, meg egy zajszigetelő is. Meg szerintem egy lan döntőn jön annyi adrenalin, hogy leszarod mégha villám csap is beléd. :D

   Törlés
 2. amikor a prem winner medic nem veszi észre a helyzeteket mikor kell healelni :)))
  shaking my head

  VálaszTörlés