2017. június 18., vasárnap

Spanyolország elvérzett!

Reoccurring (Ezúttal remélhetőleg jól írom a nevét) előző meccs stremjén megmondta, hogy elverik a spanyolokat és bizony úgy is lett! Ilyet talán még a magyar kormány sem tett a megválasztásuk után, hogy amit a kampányszövegükben ígértek, azt meg is tették volna, azonban Reo és a magyar HL válogatott megtette, amit megkövetelt a haza.

És mint sok más cikkel ellentétben ezúttal az interjút a felsoroló szöveg elé helyezem, ugyanis Neon, a HL csapat engije nagyon bíztató szavakkal kényeztetett el engem:

n1ven: Milyen érzés volt a spanyolokat rommá gyalázni?
Neon: Megmondom az őszintét , én azért kicsit meglepődtem.  Igaz sokat gyakorultunk, de általában a magyar válogatott nem gyakran ér el sikereket. Ennek ellenére nagyon jól szerepeltünk és mostanra sokkal bizakodóbban állok a következő meccshez. Talán még tuja hibátlan spanyol tudása segített ilyen csúnyán elverni papa Carlost és az amigokat.

És hogy miért is volt olyan fontos ez a mondata? Azért, mert a magyarok között megannyi jó játékos található, akinek kedvét szegi a jelenlegi community állapota, azonban Neon-ban (és remélhetőleg az összes többi HL tagban) fellángolt a győzelem mámora, ami továbbviheti ezt a győzelmi lendületet, amivel kisodródhat Magyarország az állandó csoportkörből!

A meccsről készült stream is, és ezúton kérek bocsánatot medve a macitól, mert bizony tényleg megkérdezte, hogy mennék-e cocastelni, azonban Dragon Ball Z-t néztem, ahol épp Son Gohan mentette meg Satan City polgárait. Mire észbekaptam, a meccs már kezdetét vette. Aki a streamet szeretné visszanézni, itt megteheti: https://www.twitch.tv/esporthutf2/videos/all

Szóval a meccsről elmondta Reo, hogy végre sikerült hozni a main lineupot (egy kis hirtelen változással), valamint a taktika és az infó is folyamatosan ment és összeségében egy nagyon jó meccset zárt mindenki.

Scoutok: guf
Soldier: nubbi
Pyro: O'men
Demoman: Perlex
Heavy: tuja
Medic: Reoccurring
Spy: Nixon
Engineer: Neon
Sniper: csiga

Szóval mappy helyett O'men került pyro-ba, sniper poszton a várva várt csigusz, valamint spy kasztban Slash helyett Nixonra került a választás, aki nem egyszer nyomta ki a spanyol medic hátán levő pattanást.

Egy pályát játszottak a srácok, mégpedig cp_steel-t. Első körben egész hamar, kevesebb, mint 8 perc alatt sikerült behúznia a magyaroknak a spanyolok utolsó pontját. Ezt az időt sikerült is kivédekezni, itt hozzá kell tenni Perlex 12 ezres sebzését, ami jócskán közrejátszott. Végül következő körben a spanyolok kezdték a támadást. Eleinte elég hamar, kevesebb, mint 4 perc alatt húztak 4 pontot, azonban a magyarok olyan jól védték utolsó pontot, hogy azt több idő volt behúzniuk, mint az előző 4-et. Így 9 perc 7 másodperc alatt sikerült behúzniuk az utolsó pontot is. Jött a fordulat, támadhatnak a magyarok. Eleinte kicsit rezgett a léc, azonban D pontot kihagyva, a magyarjaink bevonagoltak E-re, mint az eszét vesztett csorda (annyi különbséggel, hogy ők nem vesztették el az eszüket) és végül 1,5 perccel az idő lejárta előtt behúzták az E pontot, ezzel megszerezve a 6 pontot.

Következő ellenfelünk a wales-i válogatott lesz, akik szintén nem lesznek könnyű ellenfelek, de egy biztos, a HL-es csapatunk mindent bele fog adni! Hajrá magarok!

3 megjegyzés:

 1. Hol vagy Aysentaro ? :(
  Walsiek viszont erősek lesznek, de ha lesz sok gyakorlásunk (érettségi mellett) akkor talán playoffba jutást fogunk látni. Ehhez elég lenni az első mapot, productot megnyerni és akkor már gullyt le se kéne játszani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy elnézem szerintem az új pirótok is hamarosan vakációra megy, csak szólok hogy még időben keressetek másikat :)

   Törlés