2017. június 16., péntek

Kidőlt a sorból a válogatott pyro-nk?

Olyannyira kidőlt a válogatott pyro-nk, hogy valószínűleg nem hogy a Nations Cup-on, de más TF2-es eventen sem fog tudni majd játszani, ugyanis egy VAC ban éktelenkedik a profilján. Mappy teljesítményére az oroszok elleni meccs után levő interjúban elég sok burkolt célzás volt, hogy lehetne egy kicsit agresszívabb, azonban mostmár nem lesz gond erre. Mappy 3 napja kapta meg VAC banját, nem konkrét csalás miatt, hanem ha minden igaz, akkor egy háttérben futó alkalmazás miatt, ami nem a játék része volt, vagyis a VAC így gondolta. 

Tegnap a magyar HL válogatott Észtország ellen játszott gyakorló meccset, ott Mappy helyett guf volt a pyro. A meccset a magyarok megnyerték, azonban világosan látható, hogy az észtek nem egy Spanyolország. Valamint, hogy guf lesz-e a spanyolok ellen a pyro, az még kérdéses. Az azonban az biztos, hogy ez a manőver nem jött pont a legjobbkor sem Mappy részére, sem a HL válogatottunk részére.

7 megjegyzés:

 1. igen és az a háttérben futó alkalmazás "véletlenül" megfertőzte nubbi és szoldi gépét is és véletlenül VACt kaptak, mindjárt besírok XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. mondjuk szerintem sincs hogy olyan hogy csak úgy vac bant kap xDDD nubbi szoldi meg csébe kapott lul

   Törlés
  2. régen TimerResolutionre is osztogattak VACt de azokat unbannolták utána, és már javították, szóval jó nagy kamu, de valalki kérdezze már meg tőle mi a programnak a neve kíváncsi vagyok

   Törlés
  3. Aysentaro, te elég szakavatott vagy ebben a témában, hisz több accountod is VAC banolt ;)

   Törlés
  4. Nubbi meg szoldi Cs.go miatt kaptak bant, de ők szándékosan hackeltek, főleg hogy nubbi csak game bant kapott. Egyébként meg mappy pont nem hackelne szerintem, vagy is szerintem senki nem tudna egy olyan indokot mondani, hogy miért hackelt volna 6 év után.

   Törlés
  5. Valószínűleg O'men lesz a pyro és gufi a scout, illetve Nixon a spy, mert a gyakorlásoknál ő volt jelen.

   Törlés
  6. *DEAD* twitch.tv/szoldi : lol aimlockkal nagyon adod centeren
   twitch.tv/szoldi : ha nem hackelnél akkor opent se érnéd el

   Ilyet ki mer írni nekem mikor ő kapta a VACt :D

   Törlés