2017. június 10., szombat

Hungary vs Putin's elite guards

Annyira megtetszett medve a maci streamelésének a címe, hogy muszáj volt ellopnom. :D Valamint medve a maci AT-AT lépegetős háttérképe is annyira megtetszett, hogy melóhelyen az van háttérnek kirakva.

(Helyesírási hibák javítva)

Na de ezúttal nem medve fantasztikus ízléséről szeretnék írni, hanem a tegnapi emlékezetes meccsről. A magyar HL válogatott első meccse volt ez, mégpedig az oroszok ellen. Egyetlen map volt, mégpedig pl_upward. Sajnos azt kell, hogy mondjuk, hiába lett volna 2 map, a végeredmény ugyan azzal végződött volna, a magyarok vereségével. És miellőt bárki azt mondaná, hogy Reoccurring vagy tuja (bár gondolom legnagyobb mértékben Reo) rosszul rakta volna össze a csapatot, annak sodrófával ütném a kezét! Szóval a felállásunk a következő:

Scout: guf
Soldier: nubbi
Pyro: Mappy
Demoman: Perlex
Heavy: tuja
Engineer: Neon
Medic: Reoccurring
Spy: Slash
Sniper: ZejiM

Évek óta nagy riadalmat okoz az, hogy melyik leader hogyan rakja össze a HL csapatot. Sajnos nagy szájúak és megmondóemberek mindig is lesznek, de mielőtt nagy beszólásokba kezdene bárki is, jobb lenne megvilágítani azt a tényt, hogy míg Magyarországnak van 50 fős (és ebbe beletartozik a pubber és trader is) játékosállománya, addig Oroszországnak körülbelül 5000 fős. Szóval míg a magyaroknak egy klasszra jut max 2-3 jó játékos, addig az oroszoknak 10-20. (És ebből a 2-3 jó játékosból max ha 1 van Mid-ben vagy a fölött, míg az oroszoknál 4-5 High vagy a fölött) Szóval ezt a tényt figyelembe kell vennünk és így kell értékelni a meccset. A srácok mindent megtettek, jól játszottak és ügyesek voltak. Nem kell csüggedni, az oroszok egyszerűen betonfalként álltak elénk, míg mi talicskával próbáltunk utat törni. A következő meccsen viszont remélhetőleg füstölgő kazánként fog a magyar válogatott nekirontani az elszáradt kalászrengetegnek, ott ugyanis a spanyol armada ellen kell menni, és szerencsére nem egy vizes pályán lépünk fel ellenük.

Aki szeretné visszanézni a meccset: https://www.twitch.tv/esporthutf2
Medve a maci ezúttal is kitett magáért, még a rossz net ellenére is kiállt, hogy szórakoztasson minket. A meccs után se zárd be a videót, ugyanis utána medve a maci egy rövid elbeszélgetést is készített Reoccurring-gal.

Ismét találkozhatunk 17-én, ugyanis akkor lesz a spanyolok elleni meccs. Hajrá magyarok!

13 megjegyzés:

 1. Ilyen nevekkel szégyelnék egy mathcet is lejátszani, az is tény am. Régi csapat valahogy komolyabban nézett ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mikor sixt pyro-zott? Ez hülyeség, ezek között a srácok között van olyan, akinek van elég motivációja, hogy csinálja ezt, ha megint az lenne, hogy visszahívogatjuk az öreg motorosokat, azokkal sem lenne semmi, se gyakorlás, se semmi. A meccseket lejátszanák és ennyi. Szerintem igenis jól jön a vérfrissítés, szokják az újak milyen az, ha erősebb játékosok ellen mennek. Vagy ha nem a régi játékosokra gondoltál, akkor kiket kellett volna bevenni?

   Törlés
  2. Szeretem ilyenkor a megmondó embereket, főleg Aysentarot, akinek elég volt egy tf2center lobby velem és örökre ki lett bannolva onnan. Ugyanis neki 2 fajta játékos létezik, aki szarabb nála és aki csal, ebben az a gáz, hogy kevés olyan compos van, aki szarabb nála, ugyanis az egyik régebbi scrimen olyan teljesítményt nyújtott, amit talán pistike a pubról is túlszárnyalt volna. De nem is őt szeretném most itt blamelni. Lehet a régi csapat komolyabban nézett ki Aysentaro szerint, bár ebben erősen kételkedem, ugyanis 3szor jobb csapatot lehetne összerakni, ha nem lennének nézett eltérések, ugyanis aktívabbak lennének és különben is változik a Highlander, így a régi megszokott taktikákat lehetne a kukába dobni, gondolok itt az ultra passzív pyrokra. Kevés playerből lehet válogatni, mert alig vagyunk páran és így hátrányban kerülünk az 1000 létszámos csapatokkal szemben, de még így is lenne esélyünk, ha esetleg a 2 prem játékosunkat kicsivel többen kedvelnék és így talán segítenének a csapat összerakásában, de a nézeteltérések miatt ez egy kicsit nehéz, illetve nem a nation cup előtt 1 héttel kellett volna elkezdeni gyakorolni. De steelen ígérem többet fogunk mutatni, ugyanis más rosterrel fogunk felállni!

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  5. @Aysentaro szóval akkor most nem akarsz a nationben játszani, mert nem akarsz kiégni attól hogy milyen raklap szarok vagyunk?:D

   Törlés
  6. Az sosem működött, hogy mindig a legnagyobb divben játszókat rakjuk össze, ez alapvetően hibás. Tételezzük fel, hogy te Aysentaro jobb soldier vagy mint nubbi (tudom, kurva nehéz ezt feltételezni, de most csak az elmélet kedvéért.). Szerinted a magyarok közül ki a faszom akar játszani veled?! Mást sem lát mindenki, minthogy jössz jobbra-balra és rá akarod erőltetni mindenkire a tudálékos gondolataidat, amik hozzáteszem lehet hogy nem tévesek, lehet hogy te vagy az, aki jól gondolja, DE! Egy csapatjátékhoz, hogy a játékosok csapatként tudjanak együtt összedolgozni és bízni egymásban, ahhoz ALÁZAT kell. Alázat a játék iránt, alázat a játékostársaid iránt, de mivel benned ebből a különleges ritka tulajdonságból egy csepp sincs, így te nem igen fogsz tudni csapatban játszani. Ha egy csapaton belül állandóan az megy, hogy ide-oda dobálóznak azzal, hogy ki mekkora szarember, az nem csapat. Mert tegyük fel összeraknánk 9 Aysentaro-t egymás mellé, akkor eleinte jól ellennének, hogy szidják a magyarokat, de 1-2 kör után, mikor rájönnek, hogy ők maguk is azok, akkor már elkezdenék egymást szidni. Ez ilyen, az hogy névlegex X és Y a legjobb a játékban, nem fogja azt jelenteni, hogy X és Y köré lehet egy csapatot építeni.

   Törlés
  7. Csukd be a szád Ajzentáró! Szar szag árad belőle!!!

   Törlés
  8. Cuki, hogy mennyire nem vagy tisztában miért lettél bannolva :D Ismertek már elég sokan, hogy mennyire toxic játékos vagy és ki akartak már rég dobni, csak sajnos nem volt elég indok rá :D Amint lett rá lehetőség, ki is lettél bannolva örökre. Mert itt nem a tf2centeres teljesítményedről volt szó, hanem arról hogy amelyik lobbyban játszottál ott mindig volt valami affér és ezt hamar megunták :D
   Egyébként úgy beszélsz magadról, mint aki a prem szint padlásán üldögélne. Pubon elég jól spyozol, érdekes nézni, de amennyi game sensed neked van a 7k óráaddal az elég egy low open szinthez, és ha még elég is lenne a nation szinthez, még akkor se kerülnél be soha, mert egyszerűen nincs olyan játékos a tf2-ben aki szívesen játszana veled, és hidd el össze lehetne rakni a premjeinkkel is egy csapatot, de vannak nézeteltérések és fontos, hogy inkább veszekedések nélkül játsszuk végig a nation cupot, minthogy sok legyen a trashtalk. pl amit te csinálsz a legtöbb post alatt.

   Törlés
 2. Adom, még reo gondolatait is pedig az csoda

  VálaszTörlés
 3. Adom, még reo gondolatait is pedig az csoda

  VálaszTörlés