2017. június 27., kedd

"Ez egy komoly interjú baszdmeg!"

Tegnap a magyar HL válogatott egy új szintre lépett!

Bizony, idén megtört a jég, végre kijutottunk a Nations Cup csoportköréből! És ez kinek köszönhető? Semmiképpen sem csigának és a 12000 dmg-ének!! Sokkal inkább tujának a kitűnő ívben dobált szendvicsei miatt, meg a tökéletes fordulatszámon pörgetett minigunja miatt. Mert bizony tuja egy fokkal nem engedte túlmozdítani a megengedett fordulatszámot a pörgetett minigunon egész meccs alatt! És mindezt honnan tudjuk? Egy belső informátorunk, Neon mondta el, íme az interjú:Na de mindezeket félredobva, azért a győzelem mellé bekerül az is, hogy a wales-i válogatott nem hogy felkészülten, de eléggé beleszarok hozzáállással indult neki a meccsnek és lebecsülték a magyar fiataljainkat. Ez kibebaszott nagy hiba volt. Szóval Wales után irány a Playoff! A héten még tartanak azok a meccsek, ahol döntetlen állt fent, de remélhetőleg a hét végén már megtudhatjuk kit fog kapni a magyar válogatott! Szép volt fiúk, mehet még pár forduló! 

Medve a maci stream-je a meccsről: https://www.twitch.tv/esporthutf2/videos/all (Vigyázz mert 2 videóban van fent, nehogy a 2. mappal kezdd, az elsőt kell látni először!)

4 megjegyzés:

 1. Ma vagy holnap tudjuk meg az enemyt és ezen a héten kell lejátszani július 2-ig, ha nyerünk a legjobb 8 között vagyunk.

  VálaszTörlés
 2. @Aysentaro hol vagy buzifejű?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó lenne ha nem keménykednél, mert lassan neked is itt a VACáció, ugyanis ennyit nem lehet lőni egy nation team ellen.

   Törlés