2017. május 21., vasárnap

S27 megfogyatkozott magyarokkal

ETF2L-en már kint is vannak a csapatok besorolás szerint, előző szezonhoz képest annyi újítás van, hogy újabb div-et raktak be, a Low-ot, és az Open-t letették a nagyon újoncoknak, míg a Low szint a Mid és az Open közé került. Season-ről season-re kevesebb csapat indul etf2l-en is, de úgy tűnik így jobban ki lehet egyensúlyozni az erőket.

Az egyre kevesebb csapat a magyarokat is érinti, S27-re úgy tűnik csak 2 magyar csapatunk maradt. Sajnos miciék és Boboék sem indultak, míg csigáék szétszéledtek. Perlex és tuja jelenleg külföldi csapatban játszanak, csiga csapatot keres, zhoxk meg Forma 1-ezik...

De azért van itt egy érdekes formáció, low csoportban indult a LONYAY, ahol az előző szezon Openes (ami mostani szezon szerint Low) bronzérmese Hoolygan5 és az ezüstérmes Reocurring is itt van. Ráadásképp a csapatban még helyt kapott DveQ és Neon is, akiknek bizony nem újdonság az erősebb csapatok elleni mérkőzés. A felállásukat illetően nem tudok biztosat mondani, etf2l csapatuknál van egy leírás, amiből arra következtetünk, hogy:

Scoutok: DveQ, Geri
Soldierek: Reocurring, Nubbi
Demoman: Andris
Medic: Neon

Ha esetleg nem így lenne, nyugodtan kövezzetek meg. Első ellenfelük rögtön egy veterán lesz, a HerbsArmy, akiknek ha nem ismered a nevét, nem játszol etf2l-en elég régóta.

Másik csapat a Nem találtunk jobb nevet, akik a szezon kezdetére fellángoltak hamvaikból. Személyes okokból nem tudtunk játszani, úgyhogy a Midbe, mint valami hegyomlás szerű szakadékba menetelünk, aminek a legalján vehetjük át majd a minket megillető helyet, a tabella legalacsonyabb szintjét. Előző szezon óta egy dekát nem gyakoroltunk, úgyhogy fel kell kötni a gatyát. A felállás annyiban változott, hogy a leírásban egyik alkalommal Zejim volt előrébb, most gufi nevét írom elsőnek:

Scoutok: guf, Zejim
Soldierek: Awnia, n1ven
Demoman: BizBasz
Medic: Push

Első ellenfelük a Midnight 6s lesz, akik S25-ben bronzérmes helyet kaparintottak el Midben. Hmm, nem rossz kezdés.

És mint mindig, ezúttal is hajrá magyarok!!

1 megjegyzés: