2017. május 27., szombat

S27 első forduló plusz egy elbújt magyar csapattal

Le is zajlott Season 27 első fordulója, ami előtt pár nappal tudtam meg, hogy bizony kihagytam egy magyar csapatot a felsorolásból, akik jól megbújtak egy szlovák zászló mögött. (Ha minden igaz tényleg van szlovák nemzetiségű a csapatban.)

Ők nem más, mint a Pro Minecraft Players, akik első heti meccset nem játszottak, mert valószínűleg első ellenfelük már felmondta a szolgálatot, vagy csak szimplán nem voltak párban. A lényeg a lényeg, hogy ők már 6 ponttal indítanak Openben, a felállásukról csak tájékoztató jellegüt tudok mondani, még nem láttam őket játszani, így Reocurring segítségével valahogy így áll a csapat:

Scoutok: Pumbi, redlix
Soldierek: Astie, Lime
Demoman: Ken
Medic: Lili

(Igaz, hogy Reocurring leírta a rendes felállást, azonban a beszélgetést bezártam, mielőtt leírhattam volna, szóval lehet, hogy valamit elrontottam, előre is bocs.)

A következő csapat a Low-ban levő LONYAY, akik bár az egyik erősebb csapatot kapták, viszonylag elég könnyen vették az akadályt. A német Herbsarmy-t verték el egyszer processen 5-0-ra, majd badlands-en 3-1-re. Tetszik a srácok felállása, és komolyan mondom, nem gondoltam volna, hogy így elverik a Herbsarmy-t... sőt, igazából arra sem gondoltam, hogy elverik majd őket. Reméljük lesz még hasonló kellemes meglepetés, szép volt!

Végül, a még mindig Nem találtunk jobb nevet, akik még jócskán nem ébredtek fel a szezonok közötti levő 'téli álomból'. Ők a Midnight 6s ellen szenvedtek csúfos vereséget, és bár köztudott, hogy guf miatt történt ez, ettől függetlenül Bizbasz meghalt miden...

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Jó poszt volt.
    (Legalábbis gondolom, mivel az első bekezdés után abbahagytam az olvasást, szóval csak így tovább)

    VálaszTörlés