2017. március 12., vasárnap

Ultiduo kupa magyarjai

Nemrégiben indult a 6. Ultiduo kupa etf2l-en és ha már ilyen sok magyar csapat indult, ki nem maradhat az összefoglaló róluk. De mi is az az ultiduo? Egy olyan játékmod, ahol a 2-2 emberből álló csapatok king of the hill rendszerben mérik össze erejüket. Azonban olyan megkötés van, hogy 1 medic és 1 soldier lehet a csapatban, semmilyen más kaszt. Nagyon jó kis formája a medic-pocket összekovácsolódására, és elég sok taktikai lehetőséget tart a pálya a nagysága ellenére.

Szóval összesen 9 magyar csapat jelentkezett, azonban csak 3 jutott tovább a csoportkörből, de ez még odébb. Vegyük is szépen sorjában a csapatokat:

Az első a Nightmare duo, ahol a soldier szerepét Bobo tölti be, míg a medicét Gizmo. Sajnos a csoportkörben nem igen arattak győzelmet, 2 vereséggel és egy default winnel végeztek a kupán.

Következő csapat a 21$avage, ahol Perlex a soldier és zhoxk a medic, ők a csoportkört 2 győzelemmel zárták, amivel tovább is jutottak a következő fordulóba.

A no need to be upset is elvérzett a csoportkörben, itt Neon volt a medic és bohóc a soldier, azonban mindhárom ellenfelüktől kikaptak. 'aka paladins mains'

A Domokos család is hasonló eredménnyel zárt, mint Neonék, 3 meccsből 3 vereség, így ők sem jutottak tovább a csoportból. Itt Dollarman volt a medic és Zachii a soldier.

Aztán jön az a duo', ahol vakuljmeg a soldier és tuja a medic. Ők mindkét meccsüket megnyerték, így ők is továbbjutottak.

Továbbjutott még az Escape Hoolygannal a medic posztban, és nubbival a soldier helyén. Ők a 3 meccsükből 2-t nyertek és egyet elvesztettek.

Nem jutott viszont tovább a Slang csempészet. Itt Almáskifli medicelt és fHater soldierezett, ők 2 meccset vesztettek és egyet nyertek, sajnos azonban ez nem volt elég a továbbjutásra.

Végül volt egy csoport, ahol 2 magyar csapat is volt, az egyik a Bódulás és Ájulás, ahol Reocurring medicezett és Bizbasz soldierezett, ellenfelük pedig a MiskolciDuo volt, ahol Cameron és Fubu volt a csapat része, azonban ők droppoltak. A Bódulás és Ájulás egy meccset nyert, azonban a szerzett pontjaikat elvesztették, ugyanis a MiskolciDuo droppolt, a maradék két meccsüket viszont elbukták. 

A bent maradó csapatok tehát az Escape, az a duo' és a 21$avage. Nekik drukkolhatunk így a keményebb fordulókban. Remélhetőleg ezen a kupán is lesz egy sajtos-bunny duohoz hasonló sikereket elérő csapatunk! Hajrá srácok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése