2017. március 9., csütörtök

Magyarok a playoffban!

Indulóban ETF2L S26 rájátszása, azonban újabb csalódás ért minket, ugyanis a reverse meta nem került be az első 8-ba, mégpedig miért is?! Egy olyan otromba hülye szabály miatt, hogy hányni tudnánk tőle...

Korábban is volt róla szó, hogy miért is kaptak minusz pontokat, konkrétan arról van szó, hogy a szezon közben túl nagy lineup változáson ment át a csapat, de hogy ez hogyan jött elő, arról senkinek egy büdös fingja sincs... Ugyanis szezon kezdés előtt lett összepakolva a csapat, és szezon közben csak 1-2 játékosmozgás jött végbe. Szóval ha úgy érzed, hogy az etf2l admingárda mocskos kurva anyját, akkor bizony teljes mértékben jogosan érzel. Ettől függetlenül lesz még csapatváltozás a reverse meta részéről, de ha minden jól sikerült tujáék megpályázzák ettől függetlenül is azt a High csoportbajutást következő szezonra.

Következő megálló az Open, ahol egy magyar csapat mellett több játékos is részt fog venni majd a playoffban, először is a 8. helyen végző MORPHIN: Open nonames csapat, akik az ellenfelüktől való gúnyolódás ellenére is jó helyezést értek el, itt található Reocurring, aki gyakrabban vesz részt a meccseken, valamint nubbi és Geri is a csapat tagja, bár ők csak a kispadon foglalnak helyet.

A másik magyar vonatkoztatás Hoolygan nevéhez fűződik, aki a King Trump nevű csapat medicje. Ők az 5. helyen végeztek és ha minden jól alakul, akkor a Playoff 2. fordulójában fognak összekerülni Reocurring csapatával. A két csapat már összemérte erejét Week 6-nál, akkor a King Trump került ki győztesnek.

Végül a Nem találtunk jobb nevet a MORPHIN: Open nonames alatt, a 9. helyen végzett a tabellán. Ők a 12. helyen álló Experience ellen fogják játszani a playoff első fordulóját. Nagy meghökkenésünkre Awnia túlélte a kórházi útját, mi már nagyban temetni akartuk, így most furcsa volt, hogy újra köztünk van és kicsit össze kell kovácsolódnunk, de a playoffra olyan energiákat mozgatunk meg, hogy az orrunkon fog kifolyni a fos!

Sok sikert a magyaroknak a playoffban, és mint mindig, hajrá magyarok!!

1 megjegyzés:

  1. -should we throw it?
    -wtf this question? of course, we will throw it

    Sok sikert a többi teamnek is, ha nem funnolnánk még nyernénk is :D
    https://youtu.be/MArjmLSarPc

    VálaszTörlés