2017. március 10., péntek

JUNGAMU A BLOGON!

Senkit se tévesszen meg az angolosodás, jungamu nevét nem dzsungamunak kell szólítani, hanem simán jungamunak, ahogy írjuk úgy ejtjük.

De miért is érdekes jungamu neve? Azért, mert nagy álma volt, hogy végre a blogon szerepelhessen, így Imi bácsi elintézi, bár pöttyös labdám nincs. Szóval, hogy legyen egy kicsit több TF2-es dolog is a cikkben, így azzal kötném össze, hogy jungamu barátunk a Jaffia nevű highlander csapat elsőszámú engije. Ez a Jaffia nevű csapat jelenleg 5. helyen áll UGC HL Season 21-ben Euro Steel csoportban. Még van hátra pár meccs a végső eredményig, azonban már magában is szép eredményt ért el a csapat, hogy idáig jutott. Ennek az eredménynek legalább 1/9-ed részét tette ki jungamu barátunk, aki úgy építi fel a sentryket, mint egy igazi építészmérnök. Legnagyobb előnye jungamunak, hogy a sentry mellett néha dispensert, de még teleportert is szokott építeni. Mindezek mellett nem csak a francia kulccsal szokott ügyeskedni, de van hogy még a shotgunnal is ereszt egy-egy lukat az ellenfelekre. Nagyon ügyes kis gyerkőcről van szó.

A Jaffia mellett azonban a JinJang teljesítménye is nagyban említésre méltó, ők eggyel feljebb, Euro Silverben vannak a 12. helyen, de még hol a vége a ligának. A csapatok összeállítását meg sem próbálom leírni, mert olyan sok változás és cserélgetés történt már szezon közben is, hogy esélytelen, hogy az igaz legyen. Csak így tovább srácok!

Hajrá jungamu, hajrá magyarok!

5 megjegyzés:

 1. Kedves Imre,

  Én az édesanyáddal szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni, ha már így mindenki nagy álmairől beszélünk.

  Szeretettel,
  Egy örök rajongód

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért olvasod te még ezeket, nem értelek... :D

   Törlés
 2. ennyi erővel én is írhatnék, ha emlékeznék a jelszavadra (meg a felhasználói névre :D ), amit egyszer megadtál :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha van türelmed még vissza is tekerheted facebookon xDD

   Törlés