2017. március 16., csütörtök

Dveq nem találja a helyét

Dveq kétségbeesetten keresi a helyét a TF2 világában, azonban sorra hagyja el a csapatokat. Korábbi cikkben meghazudtolta a GECITAX történetét, de sajnos nem sikerült belőle kicsikarni az ő változatát. Azóta csatlakozott egy csapathoz, a geekRage-hez, azonban nem volt hosszú életű az ottléte. Vajon ez kit igazol? Egyik csapatnál sem tudott letölteni egy szezonnál többet. Végül odáig fajult a dolog, hogy Perlex recruitment posztjához írta a következőt: "kapáljatok kurva gecik". Nem valami kedves mondat, de talán Dveq története felvilágosítana minket, hogy ki volt igazságtalan és ki volt a hibás?

15 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Állítottam én olyat, hogy te játszottál ott?! Az előző cikknél pontosan annyit tudtam, amennyit a gecitaxosok mondtak, oda is, és ide is leírtam, hogy a te változatodat nem tudjuk. Olvass neki még egyszer, hátha fel tudod fogni. Ha meg kalap szart sem ér az egész, akkor nem vesződtél volna azzal, hogy ide írsz. ;)

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. De nem ezt kértem a cikkből, hogy oszd meg velünk? Meg az előzőben is? Én nem állítottam itt semmi hamis dolgot. :D Maximum annyi, hogy az első mondat első részét túloztam el, ezen kívül csak olyan dolgot írtam le, ami tény.

   Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  5. Dveq mért törölte a hozzászólásait?

   Törlés
  6. 1. hsz: "btw geekrage csapattal soha sem játszottam egy pcw-t se,kappy-t régről ismerem és mondta hogy örülne ha mennék játszani, de aztán később mondtam hogy nem lelkesedek már a tf2 felé,és abban maradtunk hogy akkor offos a dolog,de amugy kurvára imádom amiket írsz főleg , hogy nem tudsz soha semmiről semmit,és te csak ide írsz valamit ,remélem egyszer majd ugy firkantasz ide valamit hogy utána is jársz a dolgoknak,különben kalap szar sem ér :D "

   2. hsz:" én teljesen jól felfogdtam sajnálom hogy nem érted,mire céloztam. "

   3. hsz:" azért nem írtam le mert fölösnek tartottam,mondjuk vicces lett volna úgy a story ,de most már mindegy.ja meg ha nincs témád szerintem ne rólam ha nem inkább írj az időjárásról, vagy NBA-ról azt úgy is szereted na pá :)"+ "

   Törlés
 2. Rageből szidni valakit dveq, SZART sem ér :)

  VálaszTörlés
 3. szia dveq, kabbe a faszom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. anyád egy utolsó zsidó bérenc kurva akit mindennap taknyosra szopatnak az egri cigányok miután szét domináltam a nagy gecis faszommal azt a szűk héber rongyos kankós pináját, te féreg geci.

   Törlés