2017. február 15., szerda

ETF2L S26 összefoglaló

Ma 16-án 3 magyar meccsnek is szemtanúi lehetünk, míg a Game Over már a 4. heti meccsüket is lenyomta. Szerencsére a román-magyar rangadón Boboék tudtak sikert aratni, ez annak is köszönhető, hogy végre megtalálták a lineup-jukat. Neon két kihagyott offi után végül feladta a kűzdelmet, az ő helyére érkezett Almáskifli, valamint Cameron is csatlakozott a csapathoz.

Week 1: vs PEDALY W CIUPIE I LESBY W KICIU#matipro 1-5
Week 2: vs Gentle Flowers 0-6
Week 3 vs Legende 2-4
Week 4: vs attractive single men 6-0

Jelenleg 41. helyen áll a Game Over.

Következő openes csapatunk a Nem találtunk jobb nevet kicsit jobban áll a tabellán, legutóbbi meccsüket is nyerték, valamint az elkövetkezőket is nyerni fogják (ja nem biztos). Jelenleg úgy tűnik, hogy ők megtalálták a stabil felállást lineup szinten, viszont a kibaszott producton nem sikerült megtalálni, az egy raklap szar map...

Week 1: vs sit down trader 6-0
Week 2: vs Trench Coat Maffia 3-3
Week 3: vs Mr McVities, Grandstanding HobNobs 6-0
Week 4: vs Trident 6-0

Következő csapatunk az enter the maksa már midben áll, azonban a srácok összesen nem játszottak 2 hét alatt annyit, mint amennyit Zejim egy nap alatt eltölt Faluszélin. V3ktornak is csak azért van ennyi, mert hívtam párszor beugrónak :D Remélhetőleg a mai stream sem fog elmaradni a részéről.

Week 1: vs @rustyrockets 1-5
Week 2: vs Meme Boys 0-6
Week 3: vs erectin' a POOTIS 5-1
Week 4: vs Bum the snake hiissssssssssssss!! Default Win

Végül, de nem utolsó sorban a reverse meta, akik kaptak egy olyan warningot amit szerintem senki sem tud felfogni, igazából arról van szó, hogy ha a main szezon alatt brutális lineup változás van, akkor az új játékosok "new"-ként lesznek feltűntetve, és ha a csapat fele ilyen, akkor a csapat warningot kap. Hogy melyik játékosuk volt ilyen, azt nem értem, de szerintem még az etf2l adminok sem érthetik mi a here történt itten.

Week 1: vs Murpheey: Is this open? 6-0
Week 2: vs 2MPM)) 6-0
Week 3: vs Ringo 1-5
Week 4: vs ANELE Squad powered by SHOWSTOPPERK1NG 6-0

Még több zöld színt szeretnék használni a mai nap végeztével! Hajrá magyarok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése