2017. február 10., péntek

DveQ újra a rivaldafényben

A wasted waves, avagy mostanra már reverse meta eléggé megszenvedi guf hiányát. A tegnapi etf2l meccsen ugyanis scout cserére volt szükségük, de ne fussunk annyira előre. Eleinte úgy volt, hogy a csapat nem tud indulni S26-ban, így guf más csapatba került, és mire kiderült, hogy a wasted waves mégis indul, gufnak nem volt szíve otthagyni a csapatát, szóval így tujáéknak kellett keresniük egy újabb scoutot.

Először jött pine, avagy Attila, akiről az a hír járta, hogy csal. Sőt, nem csak az a hír járja, de a wasted waves több tagja is váltig állította, hogy a hirtelenjében visszatérő srácnál nem minden arany, ami fénylik. A ww nem mert kockáztatni, így kitették őt a csapatból, helyére jött m3dve a maci, akinek bár nagyon jó hangja van, mégis arra a sorsra kárhoztatott, hogy a ligában való szereplés helyett streamelje a csapat meccseit (A tegnapi streamet itt tudjátok megnézni: https://www.twitch.tv/videos/120868695). Úgy tűnt a helyzet, hogy DveQ személyében sikerült megtalálni a megfelelő scoutot, azonban a tegnapi meccs akkora pofonként ütött ellentétet ennek, hogy most megint csak scout nélkül vannak a wasted waves-esek. De mi is történt?

Tegnapi etf2l ligameccs 21:00-kor kezdődött volna, azonban fél órát kellett tolni az időn, ugyanis DveQ Csernus előadásra ment, vagyis nem, aztán kocsmázni ment haverokkal, vagy nem (Senki sem tudja melyik igaz, melyik nem). Ez még úgy hagyján, fél órát talán kibír a csapat, elvégre vannak fontosabb dolgok is, szóval indult a meccs, és a wasted waves-esek állítása szerint egész processen DveQ teljesítménye a 0 felé közelebb állt, mint a 10%-hoz. Ezt zhoxk szóvá is tette, hogy szedje össze kicsit magát, azonban ennek hatása nem pozitívan hatott. DveQ ahelyett, hogy a csapat érdekeit nézte volna, ő inkább besértődött, és sértődöttségében nem hogy nem infózott, de állítólag egy kurva szót nem szólt a csapathoz. Zhoxk ezután egy erélyesebb megoldást próbált felmutatni, pause-t kértek az ellenféltől, majd pause alatt megmondta DveQ-nek, hogy akkor most vagy infózol rendesen, vagy soha viszont nem látásra. DveQ ezek után úgy gondolta, legjobb megoldás az lesz ha gyerekes módon inkább kilép etf2l meccs közepette, minthogy megemberelje magát. Zhoxk-ék azonban nem íjedtek meg, micit hívták DveQ helyére, akivel sikerült golden cap-re szórítani reckoneren az ellenfelet, azonban az 1 pontból nem sikerült többet elhozni. Meccs végeztével DveQ etf2l csapatból is kilépett. Nemrégiben azonban csatlakozott manhunter és mvrck is a csapathoz, azonban mindketten elég kevés aktivitással rendelkeznek, így nem tudni ki lesz majd csiga mellett a scout.

DveQ mellett érdemleges említés még Neon neve, aki előző heti etf2l meccsen szívélyesen segített az enter the maksa-nak, mint beugró, azt azonban elfelejtette, hogy saját csapata a Game Over is aznap játszik. Így a Game Over a lineup scout nélkül kellett hogy játssza a week 2 meccsét, valamint week 3-ra sem sikerült Neonnak a csapat mellé állnia, állítólag akkor közlekedési dugók miatt nem ért haza időben, így week 3 meccsén is beugró scouttal kellett felállnia a Game Overnek.

Srácok, ne csináljátok ezt! :c Nagyon fontos, hogy a büszkeséget néha félre tudjuk tenni, és egy kis alázatot mutassunk a csapattársaink felé. Nem véletlen Csapat Erőd 2! Hajrá magyarok!

9 megjegyzés:

 1. dveq ha ezt olvasod akkor halj meg

  VálaszTörlés
 2. agyhalott barom, én is utálom zoknit, de geci ennyire szarban hagyni, paraszt vagy dveq.

  VálaszTörlés
 3. ennek a pine gyereknek nem "lomb" volt a youtubéja?

  VálaszTörlés
 4. még jó hogy anyukád ellentétes érzelmeket táplál a péniszem iránt

  VálaszTörlés
 5. elég fiktív,de azért örülök hogy ennyiszer emlegetik a nevem :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyugodtan írd le a véleményedet vagy a te verziódat, ha nem értesz ezzel egyet.

   Törlés