2017. január 23., hétfő

Open Grand Finals a javából!

A Highlander Season 11-ben nagy meglepetésként két magyar csapatunk is indult, sőt mi több, a Szerb-Horvát Buszsofőrök annyira berúgták az öreg ikaruszt, hogy az meg sem állt a Grand Finals-ig.

A srácok Open alap szezonjában 4. helyen végeztek, azonban a playoffban sorra verik ellenfeleiket, olyannyira, hogy csütörtökön 21:15-kor játszanak majd az open winnerért. Senki ne aggódjon, ez a meccs is streamelve lesz v3ktor által, de nehogy 21:15-től kezdjétek el nézni, mert előtte már 20:00-tól láthatjuk a streamen, ahogy az enter the maksa első 6v6 szezon meccsét játssza majd. Szóval még egyszer, 20:00-tól enter the maksa 6v6, utána 21:15-től Szerb-Horvát Buszsofőrök open döntője. Ezen a meccsen visszatérhet a magyar zászló a Highlander közhiedelembe. Drukkoljunk nekik együtt! A nyerő csapat felállása:

Scout: guf
Soldier: bohóc
Pyro: mappy
Demoman: v3ktor
Heavy: tuja
Engineer: Neon
Sniper: csiga
Medic: zhoxk
Spy: menerke

A Szerb-Horvát Buszsofőrök mellet a JinJang magyar csapat is részt vett S11-ben, ők 13. helyen végeztek Openben mindössze 3 ponttal lemaradva a Playoffot érő helyről. Gratulálunk nekik is, ők is szép szezonnal zártak.

bohoc: finna win open

3 megjegyzés: