2017. január 26., csütörtök

Nem sikerült az open winner, de a szerb-horvát busz egyirányúan sorolhat mid felé

A tegnapi nap legnagyobb fénypontja a Szerb-Horvát Buszsofőrök meccse volt, azonban nem úgy indult és sajnos nem is úgy végződött minden, ahogy azt reméltük.

Eleinte nagy bonyodalmat okozott, hogy a csapat demoman-je, v3ktor nem tudott felmenni mumble-re, ezért az első kört úgy nyerte a Victory Road warmtic-on, hogy nem igen volt meg a megfelelő kommunikáció a kombónak. Első kör után sikerült pause-t kérni, majd több perces várakozás és próbálkozás után, v3ktornak sikerült felkerülnie mumra, de a várt kommunikáció nem jött meg még ezután sem. Kissé szétesett a csapat és a sikeres ötletelgetés helyett az idegeskedés volt a nagyobb prioritás. Végül sajnos a Victory Road-nak sikerült behúznia mindkét map-en 3x a pontot. A srácoknak azonban semmi szégyellni valójuk nem lehet, egy nagyon szoros meccset tudhatnak maguk mögött és leginkább talán nem is a skill nyert ezen a meccsen. A Szerb-Horvát Buszsofőrök így HL Season 11 Open csoportban lettek 2. helyezettek, gratulálunk nekik! Akik a legnagyobb dícséretet érdemlik:

Scout: guf
Soldier: bohóc
Pyro: mappy
Demoman: v3ktor
Heavy: tuja
Engineer: Neon
Sniper: csiga
Medic: zhoxk
Spy: menerke

Na de kronológiában kicsit túlságosan is előre mentünk, mielőtt megtörtént a HL open döntő volt 4 Season 26-os 6v6 meccsünk is, amiben magyarok érintettek voltak:

Először is kezdjük Openben, ahol a Game Over a lengyel COBI-val mérkőzött meg. Bár van az a mondás, hogy lengyel magyar két jó barát, ebben az esetben semmiképpen nem egy baráti összecsapásról volt szó. Sajnos a COBI nagy falat volt a Game Over-nek és bár badlands-en sikerült golden cap-re vontatni a meccset, azonban az 1 pontból nem sikerült többet elmarkolni a lengyelek elől. A badlands-en levő szoros összecsapás snakewaterre sajnos lelohadt, ott a COBI 7-2-re nyert.

Ha már szoros összecsapás, akkor a Nem találtunk jobb nevet is összekapcsolható, ugyanis a sit down traders-szel olyan meccset játszottak, hogy majdnem az orrunkon jött ki a szar. Badlands-en 5-4-es utolsó pont védéssel tudtunk nyerni, míg snakewateren szintén egy utolsóvédéssel járt le a map time, ott 2-1-re sikerült nyernünk.

Midben is hasonló meccsek zajlottak le, az enter the maksa szintén egy golden cap-pel és 1 ponttal zárta a meccsüket a @rustyrockets ellen, és bár v3ktor streamje elég intenzív volt, sajnos egy dolgot nem tudtunk, hogy mit hallott belőle a csapata. Fel a fejjel v3ki, ne vedd így a szívedre! 

Végül a washed up, ami mostmár Wasted Waves, egy olyan névlopást követett el, amitől még Rudequa alapító mester is feldobná a surranót. Na de a meccsükön a Murpheey: Is this open? német csapattal találkoztak, ahol a németeket a szakadék legmélyére taszították. Míg badlands-en egy szorosabb 3-4-es eredmény született, addig snakewateren egy olyan megalázó 5-0-ra nyertek zhoxk-ék, hogy csak csuda.

Hajrá magyarok!

1 megjegyzés:

  1. Nem történt semmilyen féle név lopás. Én vagyok a ww utolsó megmaradt játékosa így nekem jogomban állt ezt a nevet tovabb vinni te kis fasz(Attila csal)

    VálaszTörlés