2017. január 23., hétfő

Csak mert v3ko kérte.

Mielőtt belekezdenék a cikk eredeti céljába, szeretném megosztani, hogy csütörtökön, azaz január 26-án 20:00-kor v3ktor streamelni fogja etf2l meccsüket. Hogy mi a twitch csatornájának neve azt nem tudom, mert csak annyit mondott, hogy ezt jelentsem be. :D

Szóval Season 26, mert hát mégiscsak ezért jöttetek ide, nem holmi harmad osztályú streamért. (ja neeeem) Eleinte úgy látszott, hogy a 4 csapatból hamar droppol is a Gecitax, avagy mostanra már a washed up, de zhoxk visszatérése fellendítette az eseményeket és hipp-hopp behívta a kellő mennyiségű embert. Kezdjük is akkor velük:

Mid-ben járunk, a tavalyi felállás magja megmaradt, szóval bizakodóan állhat a csapat a szezon elé, az már más kérdés mennyire készült fel ez a rögtönzött felállás a szezonra. A csapat legnagyobb erősítése pine, aki a zsengébb és fiatalabb növénnyel, tujával nagyon könnyen célba érhet. A két növény barátunk az év ebben a szakaszában zöldell leginkább, így könnyen remélhetjük, hogy a bimbózó tobozok célba érnek. A csapat másik erősítése zhoxk, aki állítólag még a Skandináv országokban is csúnya, de hát a TF2-ben nem szépségben mérik a skillt <3 Végül bohóc helyett Perlex vette át a helyet soldier posztban. Aztán itt van még a szőröstalpú csiga, valamint az egyetemista vakuljmeg, aki sokat tanul mostanság is.

Scoutok: pine, csiga
Soldierek: tuja, Perlex
Demoman: vakuljmeg
Medic: zhoxk

Következő mides csapatunk az enter the maksa a washed up-pal ellentétben semmiféle változáson nem ment át, ők azok akikről az mondható el, hogy ilyen eredmény születik, ha összetartó baráti társaság vág neki a szezonnak. Bár még csak két szezont játszottak a srácok, az már tisztán kivehető, hogy a maksa csak úgy sugárzik a játékukból. Bár a gecitax eget rengető gecisége is kezd átsugározni, hiszen v3ktor arra próbál felhasználni engem, hogy a streamelésére növeljem a nézőszámot, de ezt nem fogom hagyni és nem fogom leírni mikor fog streamelni, ebből kurvára elegem van (szóval 26-án 20:00-kor). A másik geci menerke, egy névrekémkedő kis pubber, legjobb pajtija Hyde, aki 150%-os bodykat szokott elsütni, Valesh, aki még mindig nem ír a tf2.hu-ra, a pesti vöröspanda arborétum vezetője falqon, valamint mici, akiről nem írnék rossz dolgot, mert nála alhattam, őt nagyon szeretjük.

Scoutok: Hyde, menerke
Soldierek: mici, falqon
Demoman: v3ktor
Medic: Valesh

Ennyi volna a mideseink, de ezzel még nem ért véget a dolog, van még 2 openes csapat is, az első ilyen a Game Over. Ők egy ideje nem játszottak, de újra összeállt a nagyjából hasonló felállásuk. Bobo a maci téli álmából ébredve újra elindítja csapatát a szezonban. Visszatért a kezdetekhez Neon, Fubu és SusziX is, ők korábban is a Game Over tagjai voltak. Pigshooter és Darklight név is gyakran feltűnik, ha Bobo csapatáról van szó.

Scoutok: Neon, SusziX
Soldierek: Bobo, Fubu
Demoman: Pigshooter
Medic: Darklight

Végül, de nem utolsó sorban a legnagyobb szén és uránbányászok együttes szövetsége, a Nem találtunk jobb nevet, akik válogatott szaralakokból állnak. A csapat legnagyobb gecije gufi. Itt van még a megnémult Bizbasz, a 'balrasorolás kötölező' Push, a zimbabwei Awnia, egy mocskos szénbányász és egy sugárzó uránbányász. Mi kell még ide?!

Scoutok: Zejim, guf
Soldierek: Awnia, n1ven
Demoman: Bizbasz
Medic: Push

Szóval ne feledjétek, csütörtökön 20:00-kor v3ktor stream! Hajrá magyarok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése