2016. július 25., hétfő

Osztrákia után a litvánok is térdre estek...

Elkezdődött a Nation's Cup 6v6 és meg kell mondani, igen jól startolt a Luigi féle magyar válogatott. Első meccsen a litvánokat fogadták a srácok és azt kell mondjam, valószínűleg rajtam kívül az egész litván tf2 néző közösség is meglepődött.

Ugyanis, tekintve, hogy a litvánok mindig is ott voltak a high és a prem közegben, a papírforma rájuk esett volna, azonban nem tegnap! A tegnapi napon ugyanis a magyarjaink jóformán porba döngölték a litvánokat! Najó, azért nem volt ilyen könnyű dolguk, badlands-en 2-1-re vezettek a litvánok, azonban a meccs végére 2-3-ra tudtunk fordítani egy igen szoros ütközetben, azonban gullywash-on is jól indítottak a litvánok, 2-1-re vezettek itt is, ám miután a magyarok behúztak 2 pontot, onnantól már kezelhető volt a meccs, mintha a litvánok leeresztettek volna. A vaccinátoruk meglepetésének ereje elillant, és a magyarok a meccs közepétől kezdve nagyon jól le tudták reagálni, végül gullyn 4-2-re nyertek a magyarok.

A csapatok felállása:

Litvánok:
Scoutok: Tweek, zilis
Soldierek: Just1s, Costikas
Demo: NeuTronas
Medic: Sprayer

Magyarok:
Scoutok: manhunter, csiga
Soldierek: Luigi, tuja
Demo: PingWIN
Medic: zhoxk

A meccsről stream is készült m3dve a maci révén, sajnos nem értettem, hogy maci mellett kommentáló lowász a magyaroknak szurkolt-e, vagy a magyarok ellen, de aki visszanézné a meccset, az ezen a linken megteheti: https://www.twitch.tv/esporthutf2/v/79785785
A meccs végén egy rövid interjú is hallható Luigi-val a magyar válogatott kapitányával.

A magyarok következő ellenfele Portugália lesz, és annak ellenére, hogy a csapatuk nagy része kicserélődött, attól függetlenül fel kell kötni a gatyát, elvégre fellelhető így is jó pár olyan név, ami igen emlékezetes játszmát ígér. Remélhetőleg m3dve a maci résen lesz és ezt a meccset is követhetjük majd nála! Hajrá magyarok!

6 megjegyzés:

 1. ezt hívják úgy, hogy pártatlanság

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sehol sem hívják azt pártatlanságnak, hogy a magyar játékosokat gúnyolod és hogy személyeskedsz velük.

   Törlés
  2. Gúnyoltam én a litvánokat is ugyanúgy, de aki nem bírja az ironikus kritikát az menjen el anyuci szoknyája mögé sírdogálni. Maci annak ismeretében hívott, hogy tudta, nem fogom vissza magam.

   Törlés
  3. Maci annak ismeretében hívott, hogy kommentálod a meccset, nem pedig a magyar játékosok magánéletét dobálod a nézőközönség elé... Ha arra vagyok kíváncsi, hogy tujának vagy Luiginak hány centire van a földtől a füle, akkor a Blikket fellapozom majd, nem pedig az esporttv streamjét nézem. Ez az anyucis dolog meg annyit ér, mintha azt mondanám, hogyha nem tetszik neked a blogom, akkor kapd be a faszom, gyerekeskedhetünk tőlem.

   Törlés
  4. Oké, ráharapok: kinek milyen magánéleti titkát tártam fel? Azt, hogy pingwinnek van egy brutál új gépe? Esetleg azt a poént, hogy mikor tujával találkoztam 7 éves volt? Lehet, hogy ez valakinek összetörte a pici szívét, de őszintén szólva nem igazán érdekel. És ne beszélj a maci helyett, hogy ő mit akart tőlem - tisztában volt vele, hogy milyen vagyok, tisztában volt vele, hogy mások érzelmei védelmében nem fogok megváltozni, és ennek ellenére kért fel. Nem én kezdeményeztem a dolgot.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés