2016. július 11., hétfő

Maksa and the search for mid.

Season 24-ben 3 Open csapatunk is bejutott a rájátszásba, azonban már sajnos egyiknek sem drukkolhatunk, azonban mindenképp jobb úton haladunk, mint az elmúlt 3 szezonban. 

A GECITAX első körben kiesett a Stacy's Mom Appreciation Society-től, és igaz, hogy az alap felállásukból csak 1 ember hiányzott, úgy hallottam hogy pontosan ez az egy csere nehezítette meg leginkább a dolgukat. Míg reckoner-en 6-1-re, addig processen 5-0-ra kaptak ki. PushMyFinger-t, a csapat medic-jét kérdeztem:

n1ven: Indultok-e következő szezonban és ha igen, mik az elvárások?
push a gec: Indulunk, az elvárások csapat szinten az összetartás meg az akarás. A seasonnel szemben támasztott elvárások pedig az hogy először normálisan tudja összeállítani a csapatokat meg a csoportokat az etf2l. /többek között az Open alapszakaszát megnyerő ukrán/oroszokra gondolt, akiknek a tagjai jó része előző szezont high-ban játszották. - szerk./

A GECITAX 13. helyen végzett 30 ponttal és ha minden igaz következő szezonban megpróbálják megpályázni a Mid tier-t.

Sajnos a stampede is csak a playoff első fordulójáig jutott, ott azonban a szóban forgó ukrán/oroszoktól kaptak ki egy kiélezett meccsen. Érdekesség, hogy azok a bizonyos kelet-európaiak által kedvelt map-en, granary-n verte őket a stampede, mégpedig 5-0-ra, viszont a process-en és a badlands-en a stampede maradt alul. Dveq-et kérdeztem a következő szezonról:

DveQ: Hát valszeg indulni szeretnénk midben, de ezt nem mondhatom biztosra, mert a kövi season messze van még. Elvárások hmm nagyon szerintem nincsennek mert egy erősebb tierbe indulunk,de nyilván minnél jobb helyezést szeretnénk elérni :P

DveQ és a stampede 15. helyen végzett 29 ponttal, így nagy eséllyel indulhatnak ők is mid tier-ben.

Végül, de nem utolsó sorban a 2. fordulóig jutottak maksa and the search for god. Sajnos a 2. fordulóban ők is szembesültek az orosz/ukrán csapattal, és ráadásul 2 beugróval kellett, hogy lejátszák a meccset, így végül 4-1, 4-3-ra nyertek az oroszok. Persze ne felejtsük el, hogy az első körben a lengyel Goat Division-t verték el egy iszonyat szoros és kiélezett meccsen. Az ő esetükben mici volt az áldozat:

n1ven: Indultok-e következő szezonban és ha igen, mik az elvárások?
mici-: midben és továbbra sem vesszük véresen komolyan
.
./hatásszünet/
.
mici-: van még egy menerke idézetem: "high-ban és most kurvára ráfekszünk"

Ők az alapszakaszban 10. helyen végeztek 31 ponttal.

Szóval, összességében ha mindenkinek jól alakul a nyara TF2-t tekintve, következő szezonban 3 csapatunk is Mid tier-ben lesznek majd, azonban hogy ott elérik-e a playoff-okat, az már a jövő zenéje, egy biztos, a gatyát kellően fel kell kötni a srácoknak.

3 megjegyzés: