2016. június 17., péntek

Csúcsrangadó a magyarok közt

Tegnap a stampede-nek és a GECITAX-nak is volt etf2l meccse, ráadásul a két csapat egymással mérkőzött meg!

Lehet, hogy Push, gufi, tuja és csiga egy világ gecijei, de a stampede-et nem tudták elgecizni. Manhunter-ék csapata mindkét map-en, cp_reckoner-en és cp_gullywash-on is hozták a 3 pontot, így a stampede 4. helyen áll az Open táblázatában. Aki kíváncsi az igen intenzív és izgalmas meccsre, Valen twitch csatornáján újranézheti. LINK

A GECITAX az utóbbi 2 meccsét elvesztette, ezáltal a 37. helyre csúszott vissza, de még nincs miért aggódni, a szezonból még bőven van vissza, szóval playoffra FEL!

Stampede mögött a 9. helyen áll a maksa and the search for gods, akik stabil teljesítményt nyújtanak, a csapat még veretlen, azonban pár pontot már sikerült elhappolni előlük. Legútóbbi két meccsükön 4 pontot veszítettek, és v3ktor elmondása szerint a legutóbbi meccsük olyan izgalmas volt, hogy a meccs után 20 percig nem tudott lábra állni.

Végül a 74. helyen kullog a Game Over. Week 1-es győzelem óta nem igen mutatott fel a csapat érdemleges eredményt, legutóbbi meccsük 3-3-al végződött, hiába carry-zik minket Suszi, sajnos ez nem lesz elég egy playoff-os helyezetthez.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése