2016. június 29., szerda

Cali pletykarovat 5. rész

Nem kell aggódni, a sorozat nem marad abba, újabb adag pletykaköpeteket sikerült összegyűjteni, íme a legfrissebb és leggusztusosabb pletykák:

/Az alábbi sorok legalább 10%-a igazságon alapszik!/

Amiért olyan sok elhagyott és lakatlan vitorlást láthatunk a Duna felszínén, az azért van mert Hybrid vitorlásai tavasszal nemzettek utódokat, és a kicsinyek nagy részét az anyjuk kitaszítja, azokat amelyeknek szakadt az árbóca, esetleg nincs elég erős vasmacskája... Az ilyen vitorlások nem selejtek, de igen nehéz őket betörni.Szegény PushMyFinger nem tudja mi az a jövet-menet, ő nála vagy csak jövet, vagy csak menet van, a kettő vegyítve nem megy, ugyanis Kaposváron csak egy irányba lehet menni.

Vízhűtés OdriN anyukájával! Nincs vízhűtés a gépedben? Ne aggódj, OdriN anyukája beszereli! Mosogatólé, többször használt olaj, vagy csak egy egyszerű ásványvíz, amilyet csak szeretnél. OdriN gépében jelenleg Ági szörp folyik, OdriN anyukája minden reggel korán felkel, hogy lelocsolja kedvenc kannájával drága lányának gépét, hogy az rendesen működjön.

CSubIkGUSZ, vagyis a csigusz és Csubakka egybeöltve, ugyanis csigusz olyan szőrős, hogy nem is látszik az arca valójában. Az még hagyján, hogy az arca nem látszik, mert nem valami szép látvány, de se a tenyere, se a háta nem látszik a sok szőrtől... kis gorilla.Itt vagy Csaba? Csabakirályfi elég szorgos legény a munkájában, nem csak hogy hideg- és melegburkoló, de olyannyira jó a szakmájában, hogy már langyosan is tud burkolni. Igaz, hogy a TF2-ben laggol, mint a kurva isten és egyébként sem tud játszani, de legalább burkolni tud.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése