2016. május 17., kedd

S24: Hol bújtál magyar zászló?

Volt időszak, mikor még a tf2.hu keretein belül 9 magyar csapatról írtam etf2l szezon cikket és azt sem tudtam hova kapjam a fejem akkora játékosállomány mellett. Mostanra viszont oda jutott a TF2 és a magyar közösség, hogy 4 induló magyar 6v6 csapatnak annyira örülünk, hogy a földhöz verjük a seggünket majdhogynem. Azonban még így is úgy gondolom, hogy elbírna még ha 1-2 csapatot nem is, de 1-2 játékost bőven.

Kezdenénk 2 nagy visszatéréssel, az egyik a maksa and the search for gods, akik az öreg motorosok mellett pár fitt játékossal vegyül. Öreg cikkíró társam, valesh is színre lép, anno tf2.hu-n ő vitt be a dzsindzsásba és a 'helyes' cikkezés fortélyaiba, ami sajnos mostanra feledésbe merült.

Scoutok: menerke, Hyde
Soldierek: valesh, mici
Demo: v3ktor
Medic: aTomka

Hogy a csapatnév mit takar, vagy honnan jött elég rejtélyes, de mindenesetre jó érzés látni olyan játékosokat, akik már akkor nyomták az ipart, mikor én még csak a TF2-őt telepítettem.

A másik csapat a stampede, aki szintén pár öreg motorost vegyít a marcona fiatalokkal. És nem csak, hogy első ránézésre tűnik egy igen ütős csapatnak, már a bőrömön tapasztaltam a csapat hatékonyságát.

Scoutok: manhunter, DveQ
Soldierek: Perlex, pepe
Demo: SweetPea
Medic: Mamut

Az még egy lapáttal rátesz, hogy a csapaton belül még Pr3dator és Lotek neve is feltűnik, akik bizony még a cserepadról is veszélyesek lehetnek.

Aztán ott a GECITAX, akik nagyon hűek a nevükhöz, náluk nagy vándorlás nem volt az előző szezonhoz képest, egyedül a pocket posztja változott:

Scoutok: guf, csigusz
Soldierek: tuja, bohóc
Demo: Yoszi
Medic: PushMyFinger

A csapathoz csatlakozott még Rubn és J0n@h, akik etf2l szerint még nem játszottak 6v6 ligameccset, ők valószínűleg majd a tartalékok lesznek.

Végül a Game Over, akiknek leadere Bobo simán beillene a GECITAX-ba, ugyanis ő maga is egy nagy ge... mármint ő egy jó játékos.

Scoutok: Neon, Csabakirályfi
Soldierek: SusziX, n1ven
Demo: Bobo
Medic: Darklight

Szóval így áll a 4 magyar csapat, és az erőviszonyokat nézve akár még playoffos csapatokat is megemlíthetünk közülük. Mindent bele srácok!

3 megjegyzés:

  1. maksáék közül ki fitt játékos?

    VálaszTörlés
  2. perlex :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD csávót 20-2 vertem MGE-n utána meg elkezdte keresni a kifogásokat hogy "laggoltam" meg hogy "elromlott az egerem".. az a csávó egy vicc

    VálaszTörlés