2016. május 10., kedd

Bagira és Aragog az új Amerika Kapitányban!

A TF2 közösségben biztosan sokan várták már az új Amerika kapitányt, a polgárháborút. Nos, ezzel a Pécsiek is így voltak, így hát egy kisebb csapattal bevonagoltunk OdriN-ék családi mozijába. Igen, mielőtt valaki megkérdezné, a mozi tényleg OdriN-é, nem kell ám egy nagy dologra gondolni, mindössze egy 10 teremmel rendelkező 20.000 férőhelyes 'kisebb' moziról van szó. Szóval, a csapatfelállás úgy szólt, hogy OdriN, v3ktor, Darklight és én. Természetesen mivel 4-en voltunk, a csapatok is úgy oszlottak el, hogy a bolondék Vasembernek szurkoltak, míg Darklight és én a Kapitánnyal voltunk.

A filmről nem szeretnék spoilereket lőni, esetleg olyat, ami trailerből is kiderül, mégpedig, hogy gyerekkori szuperhősünk, Maugli barátja, Bagira is feltűnik a filmben:


Ezek mellett a Harry Potter rajongók is örülhetnek, ugyanis Aragog egyik gyermeke is szerepet vállalt. Bár Harry és Ron megátkozták a Harry Potter-ben, a pici pók mégis életerős legénnyé nőtte ki magát:


A poénokat félretéve, egyik karakterben sem volt hiány, minden karakter jól mutatkozott és egy csöppet sem volt olyan érzésem, mint az Ultron korában, hogy a túl sok karakterrel nem tudtak mit kezdeni. Szóval, minden Marvel rajongónak kötelező darab, remek poénokkal és akciókkal tűzdelve... egy biztos, látványban nem lesz hiányotok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése