2015. szeptember 8., kedd

Pécsi PlayIT trió!

Hamarosan indul a pécsi PlayIT, és bizony elhatároztuk, hogy mi is benézünk majd. Ahhoz, hogy benézhessünk, szükségünk lesz jegyekre, így Yoszi, Tavaszi Tekercs, én és Tenuis elmentünk az 576-ba, hogy megvegyük azokat. Mivel Tenunál nem volt pénz, így mi hárman dobtuk össze neki a jegyre, plusz még egy Minecraft kulcstartót is vettünk neki. 

Miután megvettük a jegyeket, elkísértük Yoszit a Sörházhoz, hogy tudja hol tud majd leginkább berúgni. Ha már ott voltunk, a közeli kocsmába betérve úgy gondoltuk lenyomunk egy korsó finom sört, ám illedelmes köszönésünk után a csapos majdhogynem nekünk ugrott, még szerencse, hogy a 2 törzsalkesz a pultnál megvédett bennünket. Szóval a 3 korsó sörre úgy 20 percet várva leültünk kint egy asztalnál és elkezdtük tárgyalni, mik lehetnek majd a PlayIT nagy történései. Tavaszi nagy örömére megbeszéltük, hogy a lehetséges összes cosplay-essel lefényképezkedünk és minden képen széles mosollyal kell várnia a vakut.

Kiderült, hogy Dunapatajon csak az válhat igazi férfivá, aki a hTs nevű csapatban játszott legalább egy 6v6 meccset és utána betért a Zavaros nevű kocsmába, ahol saját kis bögréjébe kérte a kisfröccsöt.

A nagyvonalú beszélgetés végeztével Yoszit elkísértük a buszmegállóig, majd Tavaszival hazafelé kezdtünk sétálni, ahol kiderült, hogy pont rálátunk egymásra a kuckóinkból, így most épp a cikk írásakor dobok neki egy puszit, amit ha jól látom két kézzel fogott meg és a mellkasához szorítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése