2015. július 4., szombat

TF2 Gunmettle!

Amikor azt hinné a kedves blogíró, hogy végre nyugodalmat lelhet abban, hogy otthagyja ezt a méltatlan irányba tévedt játékot, jön a következő menet. A már egyébként is félhulla blogírót a következő körben is kegyetlen csapások mérik, ördögien pontos jobb horgok, és célt nem tévesztő bal egyenesek. Itt-ott még egy övön aluli is betalál, és ha már nem lenne elég, hogy eddig is véreset húgyoztam, most még az aranyerem is kiújult...

Szóval miről is szól ez a gunmettle update? Természetesen a pénzszerzésről és újfent NEM arról, hogy a játékosok igényét elégítse ki. 
Szóval, a történet szerint Miss Pullong, vagy Miss Paddling, nem tudom most melyik, fegyvereket lop kedvenc kis zsoldosainak, hogy most új BŐRÖS rakétavetőkkel és scattergunokkal irtsák egymást.

Gunmettle Campaign: Aki nem játszott volna a CS:Go-val, azoknak elmondom, hogy ez egy onnan átvett küldisorozat, melyek teljesítéséért különféle fegyvereket kaphatunk. Ezek a fegyverek is különféle besorolásban vannak, van az újtól egészen a hulladékig, ez a tulajdonság befolyásolja, hogy a fegyveren levő felfestés mennyire kopott. Az alábbi képen illusztrálva: 


És miféle 'újítások' vannak még? Igen lényeges, hogy mostantól meg tudod majd lesni a kezedben levő fegyvert. Ez bizony, hogy fontos dolog!

Miket kapunk még? 
Kaptunk 3 új tauntot, 5 új achievementet és rengeteg unlock fegyver képességét változtatták meg, melynek bemásolása is perceket venne igénybe, szóval ezt nem teszem meg. 

De kaptunk ám hasznos dolgokat is, például új map-eket. A pl_borneo már biztosan ismerős lehet sokaknak, ha máshonnan nem, hát mikor Desert nagyon unatkozott Calin és rakosgatta sorra a rosszabbnál rosszabb custom map-eket. Aztán van egy kellemes külsejű koth_suijin, virágzó cseresznyefák és hangulatos japán épületekkel. Majd egy A/D cp map, snowplow névvel, amin még nem igen volt szerencsém játszani. 

Az update-hez tartozó képregény: http://www.teamfortress.com/thecontract/

Ha azt hittétek, hogy végre a Matchmaking is része lesz a játéknak hát nagyot tévedtetek, ennél sokkalta lényegesebb, hogy újfent a trade-re és a fegyverekre helyeződjön a hangsúly. Előbb lesz kompetitív trade matchmaking, mint 6v6, vagy 9v9, jobb ha készültök. Jó mókát!

1 megjegyzés:

  1. Háát.. nem tudom, nekem eddig tetszik ez az update, a tf:go vicceket meg már nagyon unom. Szerintem csak a competitive mm hiányzik az updateből, de elvileg eXtine-ék is részt vesznek a fejlesztésben, szóval remélhetőleg lesz whitelist 6v6-ra és 9v9-re is, és nem lesz hulladék az egész matchmaking, amit annyira várunk.

    VálaszTörlés