2015. július 31., péntek

Mi hiányzik PingWIN csapatából?

Hiába a nagy lelkesítés streamen, a csapatnak nem úgy ment az első meccse, ahogy azt vártuk. Pedig a hőn áhított 'magyar mentalitás' ellen felszólalók végett nagy szurkolás ment, és mivel olyan lelkesítően nézték a meccset, érdemes lenne összeállítani, mi is hiányzott abból a meccsből:

Először is valószínűleg mindenki örült volna egy m0rg vs Afirax párharcnak. Afirax 1v1 Sniper ligákban gyalázott meg olyanokat, mint... mint már nem is emlékszem, lényegtelen, megmutatta tudását, a HL meccsen valószínű hogy m0rg is alul maradt volna. Ezek mellett határozott személyisége felperzselte volna mumon a hangulatot, mámorító csatakiáltásai nagy bizonyossággal adott volna hatalmas löketet a csapatnak. Sajnos a stream chat-et nem olvasták PingWIN-ék, valszeg ez is baj lehetett.

A háború Istene! Bizony-bizony, hiába is beszéljük már, hogy PingWIN a legjobb magyar demo, az ő kora már leáldozóban, és ennek oka nem más, mint Ares! Ideje lenne PingWIN-nek átadni a helyét a fiatalságnak, mert amire Ares képes, arra nagyon sokan nem. (Állítólag.)

Az olasz csődörrel valszeg teljes lett volna a triónk! Sphagetti akármilyen gyönge is volt HL Open-ben, az hótziher, hogy Slash-t szarba gyalázná, akármennyire is tryhardkodna Slash. Bár Aysentaro is erősen hajaz erre a posztra, ám ha már összeszokottság, akkor mindenkép Sphagetti úr kéne.

Mondanám még, hogy Sceener is kellene, hogy fitt legyen a társulat, ám sixt annyira jó pyro volt, hogy ő talán maradhatna a helyén.

Egy olyan összetartó erő hiányzik, ami a Legal Factory Tactics-ra volt jellemző. Hihetetlen energia, összeforrt csapat kéne, amire még a NC-ken nem volt példa! Ha sikerülne olyan tulajdonságokat összeszedni, ami az LFT-nek összejött, akkor biztosan olyan csapatunk lenne, amire nem volt még példa.

Legalább egy olyan őszinte és hatorozott személyiségre, mint Linus! Bizony az egyenesség és őszinteség manapság nem divat, de amit Linus nyújthatna a csapatnak, az több, mint húzóerő! Az ő taktikai és skill alapú ötletei megmenthetnék a csapatot.

Ha ezek közül nem teljesül legalább 3, akkor PingWIN lemondását követelem! Ami itt megy, az hallatlan! Könyörgöm, vegyük már észre, hogy 'JÓ' játékosok nélkül nem fog nyerni a csapat! Hajrá Afirax, Hajrá Legal Factory Tactics!

Vigyázz, a kutya harap!

28 megjegyzés:

 1. jóvót jóvót Kreygasm vót
  a meccs meg Kappapride

  VálaszTörlés
 2. ja bocs akkor fos vagyok hogy csak low prembe fogok trialolni :((((((

  VálaszTörlés
 3. btw az lf7 sosem volt magyar team, csak összejött benne pár magyar, a commok is angolok voltak...
  de mondhatod a finnekre és az olaszokra hogy magyarok, nyugodtan, véletlenül sem röhög rajtad (vagy rajtatok) senki aki jobb nálatok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De Talismannak annyira jól megy a magyar... Tudja a bulibáró refrénjét... :((((

   Törlés
  2. cryma is tök szar amúgy, végülis csak chessclub-nak soldier sub :(((((
   a top prem az tök szar, sokkal szarabb mint a magyarok steel csapata :(

   Törlés
  3. Amúgy, hogy a gecibe gondolod, hogy bazdmeg a magyarok beszéljenek más nyelven!!!!!
   MI VOLTUNK TÖBBSÉGBEN (majdnem) EZÉRT MINDEN MÁS NYELVET BESZÉLŐ GECI TANULJON MEG MAGYARUL!!!

   Törlés
  4. Kussolj bazdmeg.... SZÁNALMAS VAGY
   N1VENT A NÉPNEK

   Törlés
  5. http://logs.tf/922186?highlight=76561198048046126
   amúgy lf7-ben is csak én voltam a magyar :)
   SZÓVAL MINDENKI MEGTANULT MAGYARUL, MAGYAR COMMOK, MAGYAR CSAPAT

   Törlés
 4. "végülis akiket leírt azoknakl csak a 3/4-e hagyta abba competitivet
  sebaj"
  -Skeeenree

  VálaszTörlés
 5. linus-t amúgy miért basztatja

  nemtudom de biztos megvan rá az oka
  mint pl nem nyalja ki a segglyukát
  vagy valami ilyesmi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon tejfelesszájúak vagytok ti ahhoz, hogy tudjátok mi az oka annak. Afirax-nak megannyiszor leírtam már, hogy ha ligameccsen teljesít, fejet hajtok előtte, addig nekem ne verje itt a mellét, felesleges, csak beléposhad a levegő.

   Törlés
  2. há végülis Linus lófaszt se ért el... Igazad van sry

   Törlés
  3. Mondtam egy szóval is, hogy nem ért el semmit? Hmm.

   Törlés
  4. "Nagyon tejfelesszájúak vagytok ti ahhoz, hogy tudjátok mi az oka annak. Afirax-nak megannyiszor leírtam már, hogy ha ligameccsen teljesít, fejet hajtok előtte, addig nekem ne verje itt a mellét, felesleges, csak beléposhad a levegő."

   ebben a kontextusban a kérdés igenis arra utal hogy "majd ha ligameccsen teljesít"

   Törlés
 6. Lya lol, teljesen egyetértek a posztban méjen elrejtett iróniával. Külön teccett, hogy az író nem hirtelen felindulásban, haragból írta a cikket. Az meg márcsak hab a tortán, hogy a cikkben elrejtett provokáció mellett, még számtalan értelme van!

  VálaszTörlés
 7. Lyal lol hát én nem akarok személyeskedni meg minden de ha már géphez engedtek a szüleim megkérdeznék valamit: ez az oldal most akkor a barátaidnak vagy a hatereknek szól? sCak mer nem könnyü eldönteni.

  VálaszTörlés
 8. halott játék, niven még cikkeket pls az összeshez oda akarom írni

  VálaszTörlés
 9. Jóvót, tecett a sok "Jó" játékos. :)

  VálaszTörlés