2015. május 18., hétfő

Season 21 magyarok!

Igazság szerint nem bántam volna, ha idén elmarad ez a cikk, de pár csapat keresztül húzta a számításaimat. Az idén sem tolong etf2l a magyar zászlóktól, de azért elvétve akad egy-kettő Open-ben.

Szám szerint 4. Elsőként a Flick és lowász Dota 2 stream mellett vezényelt csapata, a Swaghetti Yolognese, akiknek az alábbi a felállásuk:

Scoutok: mvrck, Riimex
Soldierek: Lowász, vakuljmeg
Medic: Tapsi
Demoman: Flick

Lowásznak lehetséges, hogy a Playiten nem igen jött be a csgo, nem úgy, mint tapsinak. Azonban lowász a csgo helyett beéri Dota 2-vel, csakúgy mint Flick. De hogy jött ide a TF2? Hát gyakorlás híján valószínű, hogy inkább a szórakozás vezérli őket, mint az, hogy teljes erejüket összeszedve Open élére törjenek, de persze a szórakozás mellett az sem árt, ha közben szétherdálnak egy-két csapatot.

A következő csapat a Hungary Reborn, melynek a nevétől számít valamire az ember, ám a csapat tagjait elnézve inkább csak az jön le, hogy egy újabb jó poén lett ellőve. Már eleve kakmak neve annyira megnevettet, hogy véreset húgyozok tőle.

Scoutok: Bolondgyerek, dan
Soldierek: kakmak, Sanyavok
Medic: Dveq
Demoman: BizBasz

Reméljük ez a név nem csak gúnyt és viccet akar rejteni.

Aztán ha már reborn, akkor itt a régről ismert Reborn is, akik S16-ban Div  4-et nyertek, ám most a kiöregedett veteránok új felállással térnek vissza Openbe, de remélhetőleg a régi skill nem vész kárba.

Scoutok: Kacsaa, Lotek
Soldierek: manhunter, peso
Medic: zhoxk
Demoman: Demon

Nos az alap felállás mellett még fellelhető olyan név, hogy sajtos és Luigi, ha esetleg a lineup nem lenne elég ütős. ;)

Végül, de nem utolsó sorban a Gibusztalan Spam Fest, melynek neve is utal, hogy nagyjából kikből tevődik össze. Teljes mértékű agácaszaggatásra, lélekbaszásra, és egyéb nyalánkságokra számítsunk, de minőségi meccsekre semmiképp sem.

Scoutok: Gufi, Lali
Soldierek: bohóc, Tenuis
Medic: n1ven
Demoman: Yoszi.

Nos, ennyi volna a magyar csapatok, de mivel mici volt olyan rendes, hogy 2 éjszakára is befogadott, és fel is ébresztett, és egy remek filmre is invitált, így leírom, hogy mici az egyetlen magyar, aki High/Prem-ben megtalálható, de leginkább High-ról beszélünk, sőt, kérésemre a csapata zászlaját is átrakta magyarra, még ha csak pár pillanatra is. Szóval sok sikert a magyar csapatoknak és micinek is!


7 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nem látom a magyar zászlót a neve mellett.

   Törlés
  2. nem látom a nevét a csapat leírásában

   Törlés
 2. lesznek közvetítve a meccsek?

  VálaszTörlés
 3. Sajnálom azt a csapatot amiben dveQ lett a medic.. scout a mainje, ennyire látszik az értelmesség a gyerekben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. értelmiség bennem? nem mindegy mivagyok az egy dolog hogy most medicezek,de valószínú nem én fogok...

   Törlés