2015. május 24., vasárnap

S21 magyarok Week 1.

Véget ért mind a 4 csapatunk részéről az első heti meccs, és el kell hogy mondjam nagyon jól sikerültek, a 4 meccsből 3 nyerttel zártunk, és mindössze csak 1 vereséggel. Hogyan is alakultak?

Elsőként a Swaghetti Yolognese-zel kezdeném, ugyanis az ő meccsükről lehet a legkevesebbet beszélni. A görög Gods of Olympus voltak az ellenfelük (Szerintem egyébként egy nagyon kapós név), ám a görögök nem igen mutatkoztak a meccsen, így a SwagYolok egy Defwin alatt nyerték el a 6 pontot. Következő ellenfelük a Ducky Liberation Forces, akik már keményebb falatok lesznek, annó az előző generációs GiB-bel játszottunk mttokki és tavi ellen, ők elég erős páros, de remélhetőleg nem okoznak gondot majd a magyarjainknak.

Az egyetlen vesztett meccsünk az idő közben nevet és lineupot is váltó BirdyReborn. Ők az orosz Meme Boys-tól kaptak ki. BizBasz elmondása szerint voltak gondok erre-arra, így pár drasztikusabb lineup változás is történt. Következő ellenfelük a finn epiS lesz, akikről nem sokat tudni, ők is elvesztették előző meccsüket.

Aztán a Reborn, akik hozták a tőlük elvártat, egy könnyed 5-0, 5-1-es map végeredményekkel zártak. Az ő következő ellenfelük a tornado strafe, akik defwinnel ugyan, de megnyerték az első meccsüket. Nem hinném, hogy más eredménnyel záródna a dolog.

Végül a Gibusztalan Spam Fest, akik a No Effort Gaming féle patkányokkal játszottak. Hiába szegték meg megannyiszor a szabályzatot, végül kegyetlenül el lettek picsázva. Totális agácaszaggatásnak lettek kitéve. Következő ellenfél a TAW.net TF2 EU, akiknek  ez a 3. szezonjuk, de jelentősebb eredményt nem sikerült elérniük.

Csak így tovább, irány a playoff!!

1 megjegyzés:

  1. Remélem végre lesz valami jó kis eredmény, a csapatok most elég jók, de az hogy nincs wildcard és hogy nem lehet hétvégén meccset játszani elég szr.

    VálaszTörlés