2015. május 11., hétfő

Calivengers 2

Na, a dolog úgy indult, hogy drága Desi barátom rámírt még annó 3 éve, hogy mi lenne, ha összeülnénk egy közös mozira Pesten? Mondtam neki, hát figyelj, mi lenne, ha kinéznénk előre egy jó filmet, és előre beterveznénk, mert feltéve, hogy Desert hétvégén nem ér rá, nekem előre ki kellett volna kérnem a szabit, vagyis a szülői igazolást, mert 7. osztályban olyannal lehet elkéretőzni. Na szóval, a dolog előrehaladtával annyit változott, hogy vasárnapi időpontban fogunk nagy fehér vászont nézni.

Szóval, a diavetítésre az alábbi csapat jött volna össze: Zsirmo, Somi, M4rv, Ichigoo, Desi, Zsolt, Zsolt.2, nymphen, meg még egy valagra való ember, akik a megkérdezéskor is már nemet mondtak.

Nos, ez a csapat változott a mozi napjakor, de még ne rohanjunk ennyire előre, az unalmas 3 óra vonatozás után a szokásos kísérőmmel, nymphennel indultunk el a WestEnd elé, mivel Desivel és Zsóttal oda beszéltük a találkozót. Szóval egy röpke 2-3 óra várakozás után betoppantak Desiék, és felháborodtak, hogy nem voltunk hajlandóak 3 órát állni a napon a WestEnd előtt. Szóval így 4-en felmentünk a Cinema-ba, ahol is találkoztunk Zsirmoval és feleségével. Így teljes is volt a csapatunk. Ehhez hozzátenném, hogy Ichigoo-t még mozi előtt steamen kihívtam egy szkander párbajra, amitől annyira berezelt, hogy mikor megtudta Pestre megyek, felvette a kengyelfutó gyalogkakukk sebességét és visszarohant Felvidékre. Megértem, semmi probléma nincs ezzel....

A mozi előtt csoportos pisi-kaki, majd Desi megmutatta, hogyan is kell szenvedéllyel és izgatóan popcornt enni. Nos, annyira azért nem volt izgató, hogy bekeményedjen a helyzet, de tényleg volt benne valami. 

Szóval, a jegyet lepecsételtük, majd a terem előtt újra találkoztunk Zsirmoval és feleségével, majd bevonultunk a terembe. A film kezdés után fél órával jöttünk rá nymphennel, hogy ha felvennénk a 3d-s szemüveget, nem lenne ilyen homályos a film, szóval felvettük, és láám, egész szép volt a kép. Ez már a stáblista végén volt. 

A filmről nem szeretnék sokat elmondani, a végén meghal Hulk és Thor, valamint Iron Man rákos lesz, de ezt leszámítva egész jó kis film volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése