2015. február 8., vasárnap

Cali pletykarovat 3. rész!

A híres cikksorozat 3. része is megérkezett! *taps hangeffekt*

/Az alábbi sorok legalább 10%-a igazságon alapszik!/

Először is kezdenénk a mindig nyugodt, mindig higgadt Cali adminnal, Unissal, aki kizárólagosan csak arra használja az adminjogait, hogy map-et váltson. És kizárólag olyan map-re, ami a szerveren játszó embereknek tetszik. Valamint Unisról az is kiderült, hogy szeretne egy pingvint a fenekére. Vonja le mindenki a következtetéseket.

A következő egy új karakter, ő a legtöbb Cali játékos beszállítója, egész európa szerte ismerni nevét, minden cuccot, keménydrogot, alkoholt, élelmiszert, gyógyszert be tud szerezni bárkinek, ő a Csirkés. És miért is olyan hírhedt a TF2-esek között ez a Csirkés? No azért, mert a Cali törzsvendégeknek árengedmény jár nála. Emellett Basi legjobb barátja.

Aztán itt van Tapsi, aki néha maga alatt van, de szeretett öccse, Fallen Angel nem hagyja cserben, ő rá mindig támaszkodhat, ám Fallenben van egy tüske, mikor is Tapsi csúnyán kinevette őt, még szerencse, hogy kakmak, gufi és én megvédtünk Fallent akkor. Csúnya Tapsi... 

Valenről is van egy jó hír, miszerint Faberrel mentek el együtt inni, és Faber annyira jól bírta az italt, hogy Valent nagyon durván az asztal alá itta. Aztán persze neki kellett hazacipelnie, már 1 napja offline szegény Valen, de azért nem kell aggódni, Razor is meglátogatta, a mája nem nőtt tovább, ami azt jelenti, hogy még most is akkora, mint egy méretes focilabda. /Semmi utalás, hogy alkesz./

Vigyázz a Cali cs:go-sokkal! Na nem úgy értve, ha ellenük játszol, akkor minden bizonnyal könnyedén nyersz, ez arra vonatkozik, ha velük játszol, ugyanis nymphen előszeretettel lövi le a társait az ellenfelek helyett. Ha nem él már csapattársa, akkor T spawn-on kempel. 

Membrán rédzs! Sajnos ezt nem személy szerint éltem át, a helyzet az volt, hogy feketebogár53 azt hitte, hogy a 6v6 meccsük a végét járja, és szépen elköszönve, illően lelépett a szerverről, ekkor jött a mennydörgés. Kedvenc DJ-nk annyira kiakadt, hogy üvöltését az OGC mumble szerverein is hallani lehetett.

Riimex boka! Ez egy új orvosi elnevezés, azokra az emberekre használják, akiknek a bokájuk oda-vissza kifordul, el is törik, de 2 napra rá mehet edzeni. Bezony, Riimex bokája ugyanis egy zsákolás alkalmával ugrott fel a térdkalácsa helyére, ő egy vállvonással és egy kalapáccsal helyrerakta a dolgokat, azóta vígan játszik tovább, egyelőre még csak pöttyöst pattogtathat, de minden bizonnyal jövő héten már játszhat az NBA-ben. 

Végül, védjük a természetet Cali módra! Zsirmo olyannyira szívén viseli a kint fagyoskodó állatokat, hogy csinált egy Bagoly-Lakot. A didergő baglyok ott bármikor menedékre, melegségre és társaságra lelnek, ha a te baglyod is fázik a hidegben, hozd el a Bagoly-Lakba!


2 megjegyzés: