2015. január 10., szombat

Újra magyar egy siN videóban!

Láttuk már Birdyt, rapet, micit, ezúttal a blogunk egyik kedvence, Afirax került be. Nagy száj és fake skill ide vagy oda, ezúttal tényleg szépen csinálta a dolgokat európa legjobb snipere.

30 megjegyzés:

 1. én biztos soha nem küldtem sinnek egy demót sem, amióta nem fragmoviekat csinál le is subscribeoltam tőle, annyira nézhetetlen a legtöbb videója

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Spagóóóó! :DDD Még most sem látom a LFT-t div 3-ban! :DD Mi ennek az oka?

   Törlés
  2. Igen valóban nincs Div 3-ban az LFT jelenleg. Ha ennek okát meg akarjuk érteni, nagyon mély kutató munkát kell végeznünk a múlt történéseinek relytelmeiben. Nos, hosszas napok és átvirrasztott éjszakák után, ami alatt ezt a kutatást elvégeztem egész pontos indokokatt találtam ennek a különös jelenségnek a hátterében. A lexikonban és az értelmező szótárban keresve megtaláltam a tökéletes szót, ami definiálja ezt a jelenséget! Így hangzik: FELOSZLOTT -.-
   Ahogy az a "Feloszlott Csapatok" kézikönyvében áll, ez az esemény a tagok visszafejlődésével, vagy úgynevezett "skillvesztésével" jár. Ebből az következik, hogy a wS-ből való kilépésünkkor a skillünk 0-ra esett vissza, szóval az LFT-be 0-s skill indexel csatlakoztam. Ez tehát azt jelenti, hogy képességeink valószínűleg mínuszban vannak. Így már érthető, hogy mit jelent a "Fake Skill", ez valószínűleg a skill negatív állapotára utal.

   Törlés
  3. Spaghetti, légyszíves ne próbálj meg újra segget csinálni az egész csapatotok szájából. Nekem próbáltátok ti bemesélni, hogy Afirax, (Olvasdd el a kommentjét egyel lejjebb, csupa értelemmel teli emberről van szó.) európa legjobb snipere. Ezt nem én mondtam, nem én találtam ki. Ti mondtátok. Az LFT tagjain kívül szerintem nem volt ember, aki ezt elhinné.

   Törlés
  4. szevasz imre az én vagyok....

   akarom mondani... szevasz Imre az én vagyok WinWaker

   Törlés
  5. Most hogy hogy ide Afirax?! Fáj olvasni hogy mennyire nem tudsz normálisan visszaérvelni, és folyton azzal jönni hogy se játsszani nem tudunk, se emberség nincs bennünk. Áruld el, valaha utána néztél annak, hogy mért nem indult el a csapat? Nem. Erre: "Annyi összetartás nem volt a csapatotokban, hogy 1 szezont lenyomjatok tisztességesen." Az egyik leaderünk egészségügyi gondok miatt nem tudta folytatni, és leader nélkül nem tudtuk elkezdeni. (De gyökerek vagyunk hogy 2 nap alatt nem találtunk új leadert...). Szóval ha neked ez egyenlő azzal hogy nem tartottunk össze, akkor grat :)

   Ja és: "amikor Afirax, vagy Spaghetti még pójás kisgyerek volt" XD Látom tényleg imádsz olyanokat állítani, amiről fogalmad sincs :)

   Törlés
  6. Sphagetti, ez volt a te érved, mikor bemutatkoztál a közösségbe: "És aki ezzel a véleménnyel vitatkozik, az vagy nem ismeri a játékot, vagy (már bocs) elég nagy nyomorék. :P"

   Törlés
  7. "Nekem próbáltátok ti bemesélni, hogy Afirax, európa legjobb snipere."
   http://media.giphy.com/media/3i7zenReaUuI0/giphy.gif

   Törlés
 3. N1veeeen! :DDD Még most is belekötsz mindenbe amikor én azóta egy szót se szóltam hozzád! :DD Mi ennek az oka? :DDD
  Lehet az, hogy picikét életten retardált kocka vagy :DDD
  Ezt 1 éve küldtem siN-nek, de látom nem tudsz angolul, így nem tudod értelmezni a videó alatti topkommentemet se :DDD
  És az oka az, hogy az egyik szar div6 noob játékosunk egészségügyi problémákkal szenvedett :DDDDDDDDD
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  CSAK KICSIT VAGY UTÁLATTAL TELI RETARDÁLT SEGGFEJ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Afirax, neked az a legnagyobb bajod, hogy hiába próbálod beállítani a dolgot úgy, mintha okos lennél, sajnos nem megy. Van egy szólás, hogy az vicces, mikor az okos hülyéskedik, de mikor a hülye okoskodik, az már messze rossz. Értelmezd mégegyszer a cikket, értelmezd, amit odaírtam, mert ebben a cikkben semmi rosszalló nem volt. Ha nem tudnád értelmezni, akkor segítek, amit leírtam, az dícséret volt. Az meg, hogy megint nem tudsz semmi mást felhozni ellenem, csak személyeskedést, az megint csak rád üt vissza, de nyugodtan csináld csak, valakinek biztos tetszik.

   Törlés
  2. N1ven, neked a legnagyobb bajod az, hogy ha az egyetlen fegyvered, hogy az elszigetelten élő magyar TF2 communitynek sikerült bebizonyítanod istenségedet. Az pedig, hogy az emberek nyelve a te seggedet nyalja inkább a szerencse műve mintsem a te érdemed.
   Egyben viszont igazad van: tényleg megdicsérted Afiraxod a blogban. Más kérdés, hogy ugyanannak a mondatnak az elején mindent megtettél, hogy rossz színben tüntesd fel.

   Törlés
  3. Ötletem sincs miről beszélsz, nyílt tényeket írtam le. Ha te egyetértesz azzal, hogy Afirax európa legjobb snipere, akkor bizonyára el is hiszed, hogy neked van igazad. Az ég adta világon senki nem kérte, hogy olvasd te, vagy Afirax, vagy Spaghetti, vagy bárki más a blogomat. Mégis idejöttetek, miért? Ha ennyire ostoba vagyok és érdektelen, miért nem hagyjátok rám a dolgot? Könyörgöm, miért nem hagytok békén? Az meg, hogy az öreg motorosok velem vannak, tudod miért van? Azért, mert mikor Afirax, vagy Spaghetti még pójás kisgyerek volt, én már akkor többet tettem a közösségért, mint az LFT valaha is fog. De te, anélkül hogy bárminek is utánaolvastál volna, idejössz kéretlenül, hívatlanul, és kikéred, sőt még felül is bírálod az én véleményemet, amit teszem hozzá már az első LFT-s cikknél kitálaltam. Természetes, hogy abból a cikkből egy deka mondat nem maradt meg az LFT-sek agyában, pedig az elejétől a végéig igaz volt.

   Törlés
  4. Eleve az lft nem magyar csapat, nem is tudom moert irsz rola. Angolul beszeltunk vegig, minden meccsen.
   Es SOHA A BUDOS KURVA ELETBE NEM MONDTUK azt hogy en vagyok eu. Legjobb snipere. Ezt a ws meselte be neked valszeg, amikor steinberggel még haverok voltunk. Skypeon mondta hogy szerinte en vagyok mo. Legjobb snipere... de en nem mondtam semmi ilyesmit.
   es azert jovunk ide mert nyilvan nem turjuk olbetett kezzel hogy itt azt irogatsz rolunk amit akarsz. Olyan vagy mint egy osszevissza hazudozo ujsagiro. A fenti kommentemben meg teged utanoztalak, ezek szerint nem vetted eszre, hogy hulye vagy.

   Törlés
  5. Ez egy idézet lesz mester: "ha meg én nem vagyok div1-2 sniper, mint tseini, akkor mutass nekem jobb snipert
   ha mi nem vagyunk div1-2esek, AKKOR MILYENEK A PREM SNIPEREK SZERINTED?"

   Törlés
  6. Az idezetben nem latom hogy azt mondtam volna hogy eu legkobb snipere vagyok.
   Itt is azzal basztattal minket hogy d6 noobok vagyunk.
   Nem tudom hogy a nagyra becsult mici aki elbaszna engem mikor alazta elysiumot :)

   Törlés
  7. Afirax, itt nem a mikor a kérdés, hanem a hol? Lobbyn? Szép munka. Ligameccsen aláztál meg Div 3-as játékosokat? Játszottál egyáltalán Div 3-ban ligameccsen? Akkor miről beszélünk? Annyi összetartás nem volt a csapatotokban, hogy 1 szezont lenyomjatok tisztességesen. Nem erről beszéltem legelső cikkben?

   Törlés
  8. Oke, most kiorjongod magadat mert jobbak vagyunk, 3 honap mulva megint tortenik valami amirol cikket kell majd irnod rolunk xD
   Es latom a csapattal kapcsolatos leirt mondatomat se sikerult ertelmezned.

   Ha meg elyt lattad lobbyba akkor csak azt tudom mondani hogy szerencses voltal. Tudod vannak az ugynevezett svs szerverek, ahol csak sniperrel lehet jatszani. Amikor még volt crouch jump.

   Es az amugy sokkal jobb hogy a ws 5. Seasonjat fogja div6ban tolni
   Tenyleg elvezetes lehet

   Törlés
  9. Tehát összegezzük, levertél egy neves snipert 1v1-ben egy fun szerveren. Ezért hiszed azt, hogy div 1 vagy? Ember, ez nem így megy... :DD Van egy videóm, hogy airshotoltam egy prem divest, ez nem jelenti azt, hogy én már prem vagyok, te jó éég komolyan...

   Elmondom mégegyszer, ha nem értetted volna meg. A ligameccsek, azok amik megmutatják, hogy tudsz csapatban játszani, nem a lobbyk, nem a fun szerverek. Ha ligában lesz egy eredményes szezonod, akkor majd visszatérünk erre. Ez így rémlik? Mert elmondtam, hogy ha az LFT Div 3-ban indul és jó helyezést ér el, akkor mindenkitől 'nyilvánosan' kérek bocsánatot. Ez így rémlik? Amíg meg csapatod sincs, addig semmi jogod rossz szót szólni a wS-ről, akik nem mellesleg fun miatt játszák a ligát.

   Törlés
  10. sniperek körében az svs az nem fun, competitive része, mert számít a sniper pick ha nem vetted volna észre
   bocs hogy d2 teambe vagyok most main, és nem az lft-be
   elysium amúgy nem neves, te még tseinit se ismerted :)
   szerintem az mond valamit, hogy 3 hónapig nem játszottam és random elhívtak egy plat scrimre, és úgy a 3 hónapos kihagyás után carryeltem a teamet
   de neked a scrim az egy szar, nem számít, lobby szar, nem számít, svs szar, nem számít (közbe sose voltál svs szerveren, vagy ha igen biztos hogy rekteltek ha normális szerveren voltál)

   Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. kedves afirax, skill édes kevés div 1 - 2 be ha egyszer az ellenfél sniper is ugyanazon a szinten van mint te, akkor szerinted mi fogja eldönteni ki a jobb, és kinek a csapata nyer?
  "Annyi gamesensetek van mint egy tál fazéknak" -Silver Rose 2015

  VálaszTörlés
 6. csum én wok a legjob magzar sniper xddd cs

  VálaszTörlés
 7. A highlander látom még mindig komoly dolog.

  VálaszTörlés
 8. Valaki.. legyen szíves magyarázza már el hogy miért van ez a konfliktus afirax+ares, meg n1ven között? A legkorábbi dolog amiről tudok az az hogy az LFT div 3-ba akart indulni, és mást nem kapott csak utálatot.

  VálaszTörlés