2015. január 18., vasárnap

ETF2L, mert mi felkészültünk!!

Az idei S20 lesz az etf2l történelmének legnagyobb durranása és legjobb szezonja, azonban egy nevetségesen egyszerű kupát nem tudunk leszervezni - Szeretettel, etf2l adminok.

Nos, a nemrégiben "megrendezett" Archimédes kupa és Sunshine kupa már a végére járna, ha nem lett volna akkora botrány, hogy csak na. 

Az Archimédes kupa csoportkörei január 11.-én játszódtak volna le, ha a center szerverek be nem szarnak, így magyar részvétel mellett annyit tudok, hogy a hTs 3 defwinnel nyerte a csoportköreit, ebből 2-őt a tegnapi napon kapott meg, máskülönben még ma sem lett volna eredmény a meccsről. Volt még egy magyar csapatunk, ez a Live Gamers, azonban az ő meccseikről még semmi hír, tekintve, hogy egyet sem tudtak lejátszani...

A másik gyöngyszem a Sunshine kupa, ahol a GiB-bel indultunk Mid-Low bracket-ben. Legnagyobb vicc, hogy a csoportkörben körbeverések voltak, 3 csapatból mind a 3 nyert és vesztett 1 meccset, így mindhárman 3-3 ponttal álltunk. ETF2L adminok úgy gondolták miért is kéne tiebreaker, válasszunk ki két csapatot, amik továbbjutnak, a 3. le van kakálva. Nos, szerencsénkre ebbe a 2 csapatba mi bekerültünk, és tegnap derült ki, hogy mi nem is a tiebreakert játszuk az nap, hanem ez már az egyenes kieséses kör. Szóval nagyot koppantunk mi is, első fordulót sikerült nagy nehézségek árán megnyernünk, ám 2. körben kegyetlenül leiskoláztak minket.
Nem gondoltam, hogy a logjam-nél lehet szarabb map-et csinálni, de az amerikaiak megint csak felülmúlták képzeletemet. Ha ez a map benne lesz S20-ban, akkor bizony szomorú leszek.

És mi következik ebből a 2 esetből? Az, hogy bizony S20 nagy durranás lesz, de biztosan nem lesz etf2l legjobb szezonja. Az, hogy két kupát egymással keresztezve ennyire rosszul kelljen rendezni, az már félsiker S20-ra nézve, csak így tovább!

1 megjegyzés: