2015. január 3., szombat

Emlékeztető: Cali-kartel szabályzat!

Sajnos rengetegen elfelejtik a szabályokat, rengetegen szidják az adminokat indokolatlanul, pedig bizony nem lehet azt mondani, hogy a Cali szerverek szabályzata több 100 oldalas regény lenne, amit nem hogy bemagolni nehéz, de még elolvasni is. A mindössze fél oldalból álló egyszerű és érthető szabályzatot ennek ellenére nagyon sokan 'elfelejtik' vagy egyszerűen csak nem veszik figyelembe...

Akarsz egy jót játszani, vagy inkább mások örömét és a sajátodat is félre dobod?! Vessünk véget együtt a terrornak! Tartsuk be közösen a szabályzatot:

Amit nem tolerálunk:

 • Trade hirdetések bármilyen formája. Számos platform áll a rendelkezésedre, ha hirdetni szeretnél. A szervereink nem tartoznak ezek közé! 
   
 • Folyamatos, a játék rovására történő cserebere. Hozzánk játszani gyere! Ha cserélni szeretnél, használj trade oldalt vagy keress másik szervert! 
   
 • A különféle játék és pályahibák szándékos, többszöri kihasználása esetén, jó esély van egy kitiltásra. Ha véletlenül belefutsz valami ordenáré hibába, ami a játékmenetet is befolyásolja, azzal nincsen semmi baj. De ha a továbbiakban is szórakoznál vele, azt máshol kell megtenned! 
   
 • A folyamatos káromkodás, játékosok sértegetése stb. Gondolom mindenki találkozott már olyan típusú arcokkal, akik ellenfelüket, azok felmenőit vagy éppen a körülményeket hibáztatják mindenért, és ezt a tudtunkra is adják. Sajnos nálunk is előfordulnak fába szorult féreg módjára folyamatosan óbégató játékosok. Egy ideig akár még szórakoztató is lehet a vergődésük, de hosszú távon nem tűrjük ezt a stílust! 
   
 • A különféle extra előnyöket nyújtó programok használata (aimbot, wallhack, speedhack stb.) szitén ide tartozik. Azt hiszem ezen nincs mit magyarázni, azonnal permanens ban a jutalom az ilyen próbálkozásokért! 
   
 • Mivel többször is előfordult, hogy "ész nélkül" játszanak egyesek, az admin figyelmeztetésére sem változtatnak a játékukon (tudom ez szubjektív, de az idiótaságból sokkal jobban elegem van), ezért kick, ban(max 1-2 hét) a jutalom - Zsirmo 2014.08.02

6 megjegyzés: